Neler Yeni

Skullcandy Crusher kulaklık

Kulaklığı inceliyorum bı kaç haftadır stok yok ama 2.el 0 buldum bir tane 3 k ya sizce degermi yada önerileriniz neler aktif olarak fitness yapıyorum

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
Bence alma, o kadar çıkabiliyorsan stok bekle, bass konusunda üstüne tanımam o yüzden başka öneri yapmayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evo modeli için stok yok ama düz crusher için var

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
sahibinden dolap yerlerinden bakabilirsin ben ANC versiyonunu almıştım, muazzam bir kaliteydi aslında. Ama antrenmanlarımda rahat etmediğim alışamadığım için geri sattım.

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cem
2 hafta önce evo modeli stokta vardı mavi gibi olan renk

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ahmet Köroğlu
selam. ben daha geçen 2500e zor sattım. bass konusunda sizlere KATILMIYORUM. neden derseniz bassları doğal bass değil. yapay zorlama baslar. trap rap hiphop fln dinleyen keyif alır. elimde oyuncu kulaklığı olmasına rağmen cloud orbit s ve ss nova pro xbox var. onların bası bile daha iyi. doğal güçlü bass. crusherde titreşim motoru var onun sayesinde bass veriyor. bass ayarını minimuma getirirseniz çok cılız keyif vermeyen ses ortaya çıkcaktır. ne önerirsin dersen sony nin

WH-XB910N Kablosuz Kulaklık​

modelini öneririm. veya samsung buds2 pro öneririm.

ama crusheri öyle övdükleri gibi mükemmel değil. 2999liraya aldım. 1000 lira bile etmez benim gözümde.

sevgiler selarmlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Oğuzhan Arıkan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar bileşenleri yazılım ve coding.
Steam
🗡𝓭𝓪𝓖𝓖𝓮𝓻🗡
Kulaklığı inceliyorum bı kaç haftadır stok yok ama 2.el 0 buldum bir tane 3 k ya sizce degermi yada önerileriniz neler aktif olarak fitness yapıyorum
Bende var aynı kulaklıktan garantisi devam ediyor 2k ya verebilirim. Bas konusunda bu fiyatların üstüne dahi çıksan daha iyi bir kulaklık yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence alma, o kadar çıkabiliyorsan stok bekle, bass konusunda üstüne tanımam o yüzden başka öneri yapmayacağım

Evo modeli için stok yok ama düz crusher için var
Evo ile arasında ne fark var ona göre almayı düşünüyorum ve kulaktan düşüyor diyen kullanıcılar gördüm fitness da mesela terleyince düşermi

selam. ben daha geçen 2500e zor sattım. bass konusunda sizlere KATILMIYORUM. neden derseniz bassları doğal bass değil. yapay zorlama baslar. trap rap hiphop fln dinleyen keyif alır. elimde oyuncu kulaklığı olmasına rağmen cloud orbit s ve ss nova pro xbox var. onların bası bile daha iyi. doğal güçlü bass. crusherde titreşim motoru var onun sayesinde bass veriyor. bass ayarını minimuma getirirseniz çok cılız keyif vermeyen ses ortaya çıkcaktır. ne önerirsin dersen sony nin

ama crusheri öyle övdükleri gibi mükemmel değil. 2999liraya aldım. 1000 lira bile etmez benim gözümde.

sevgiler selarmlar.
Önerilerini dikkate alacağım biri de xm4 xm5 i fln önermişti arasında kaldım cursherin görüntüsü daha göze hitap ediyor o tasarımda bir şey bulursam direk alırım araştırıyorum

Bende var aynı kulaklıktan garantisi devam ediyor 2k ya verebilirim. Bas konusunda bu fiyatların üstüne dahi çıksan daha iyi bir kulaklık yok
Aklımdasın kral

Reven314

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ramin

WH-XB910N Kablosuz Kulaklık kullanıyorum. Basslar ve tizler efsane. Gerçekçi bass konusunda Sony'den şaşmamalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ahmet Köroğlu
Evo ile arasında ne fark var ona göre almayı düşünüyorum ve kulaktan düşüyor diyen kullanıcılar gördüm fitness da mesela terleyince düşermi

Önerilerini dikkate alacağım biri de xm4 xm5 i fln önermişti arasında kaldım cursherin görüntüsü daha göze hitap ediyor o tasarımda bir şey bulursam direk alırım araştırıyorum

Aklımdasın kral
iyi dinlemeler

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
O kulaklığı kullandım. Abartıldığı kadar güzel olmadığını düşünüyorum. Bassları fake gibi sadece kulaklığı titretiyor. Bunu alabilirsin.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Muhammet Kürkçü

Aklımdasın kral
Benim bildiğim evo çok daha iyi model İngilizce niz varsa bir video önerebilirim ses testi falanda var bütçeniz varsa kesinlikle evo alın

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal

sevgiler selarmlar.

Meme materyalinden başka bir şey değil bu kulaklıklar.
Çok bas isteyenler sonynin kulakliklarina bakabilir.
Ama temiz yani vokalleri bozmayan bas isteyenler için ise Truthear Zero ya da QKZ&HBB Khan modelini öneririm. Subwoofer konfigurasyonu ile geliyorlar ve en az 10 db estra bas var.

jaqueca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tarık Temel
Sıfır ayarında satıyorum hocam sarı sitede hala ilgileniyorsanız

Top Bottom