DxReadTR 80+ Bronze Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 1,489 Dahası Reaksiyon skoru 633 İsim Mustafa Kaçar Bugün, 13:01 #1 Skype arkadaşlarla sohbet ederken yanlışlıkla kamera yanlışlıkla açıldı ama burası benim evim değil ben bu mekanın yerini bile bilmiyorum nedir bu?
Skype arkadaşlarla sohbet ederken yanlışlıkla kamera yanlışlıkla açıldı ama burası benim evim değil ben bu mekanın yerini bile bilmiyorum nedir bu?
N NORRRMAAANNN 80+ Bronze Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 648 Dahası Reaksiyon skoru 157 İsim Mustafa Aydemir Bugün, 13:04 #2 DxReadTR yazmış: Alıntıyı görüntüle Skype arkadaşlarla sohbet ederken yanlışlıkla kamera yanlışlıkla açıldı ama burası benim evim değil ben bu mekanın yerini bile bilmiyorum nedir bu? Devamı için tıklayın... bu neymıs bılader takıpledım
DxReadTR yazmış: Alıntıyı görüntüle Skype arkadaşlarla sohbet ederken yanlışlıkla kamera yanlışlıkla açıldı ama burası benim evim değil ben bu mekanın yerini bile bilmiyorum nedir bu? Devamı için tıklayın... bu neymıs bılader takıpledım
DxReadTR 80+ Bronze Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 1,489 Dahası Reaksiyon skoru 633 İsim Mustafa Kaçar Bugün, 13:06 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 NORRRMAAANNN yazmış: bu neymıs bılader takıpledım Devamı için tıklayın... Buldum ya canlı ders zamanında kalma kamera şeyi vardıya arkaplanı skype otomatik arka plan koymuş bir şey değilmiş yani.
NORRRMAAANNN yazmış: bu neymıs bılader takıpledım Devamı için tıklayın... Buldum ya canlı ders zamanında kalma kamera şeyi vardıya arkaplanı skype otomatik arka plan koymuş bir şey değilmiş yani.