açık dünya oyunu boss kesme vs gibi şeyler seviyorsan oynanır güzel oyun +100 saatim vardır keyifle oynadığım bi oyunMerhaba dostlar,
Skyrim oynanır mı tavsiye eder misiniz?
Oynanır.Merhaba dostlar,
Skyrim oynanır mı tavsiye eder misiniz?
pintipanda galiba oynuyordu bi oynanış videosuna bak kendine hitap ediyorsa alaçık dünya oyunu boss kesme vs gibi şeyler seviyorsan oynanır güzel oyun +100 saatim vardır keyifle oynadığım bi oyun
Korsan indireceğim site biliyor musun? Zamunda dan indirmiştim Walmart olanı güvenilir mi?açık dünya oyunu boss kesme vs gibi şeyler seviyorsan oynanır güzel oyun +100 saatim vardır keyifle oynadığım bi oyun
konsol için olanında*gamepass de var![]()
Fallout 3 nasıl peki? Buglar var mı? Aynı firma bethesda.Herkese hitap eden bir oyun değil. Çok vaktini alır yapacak gezecek görecek çok mekan bulunuyor. Eğlenceli bir o kadar da bugları can sıkan bir oyun.
ben oyunu microsoft store da 80tl ye düştüğünde almıştım korsan daha önce indirmediğim için bilmiyorumKorsan indireceğim site biliyor musun? Zamunda dan indirmiştim Walmart olanı güvenilir mi?
Güzel mekanik olarak hemen hemen aynılar. Skyrim'e 200 saat civarı harcadıysam 3-4 katı fallout serisine harcamışımdır.Fallout 3 nasıl peki? Buglar var mı? Aynı firma bethesda.