Yardım Skyrimi nasıl 60 fps'ye sınırlarım ?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
248
Oyuna 300 küsür mod yaptım fakat oyun başında at arabası sağa sola fırlıyor. Dün nvidia denetim masasından bir şekilde oyun içi fps'yi 60'a ayarladım ve oyuna girdim düzeldi. Fakat bugün fps yine 200'lere çıktı ve bug olmaya başladı. Kısacası bu oyuna nasıl 60 fps kilidi koyabilirim yardım lütfen.

Oyuna 300 küsür mod yaptım fakat oyun başında at arabası sağa sola fırlıyor. Dün nvidia denetim masasından bir şekilde oyun içi fps'yi 60'a ayarladım ve oyuna girdim düzeldi. Fakat bugün fps yine 200'lere çıktı ve bug olmaya başladı. Kısacası bu oyuna nasıl 60 fps kilidi koyabilirim yardım lütfen.
Kartin amd ise chill aç nvidia ise ordada var diye biliyorum

Kartin amd ise chill aç nvidia ise ordada var diye biliyorum
Nvidia denetim masasından yapamıyorum hocam. Oyunu ekliyorum fakat oyun içinde 60'a düşmüyor. Mod programı ile giriş yaptığım için sanırım. Başka yolu yok mu ?

monitörü 60hz çekip vsyn aç kesin olması lazım normal şartlarda

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,897
Üyeler
173,571
Son üye
Alpivx