Çözüldü✓ Slayer R9T laptop 3D işlemci aradaki farka değer mi

Witty8945

80+
Reaksiyon skoru
5
5070ti olan modelede 2 farklı işlemci opsiyonu var Ryzen 9 9955HX ve Ryzen 9 9955HX3D, 3D versiyonla aralarında 9000TL fark var sizce sırf işlemci farkı için bu paraya değer mi yoksa bu paraya aradaki farka değmez mi yardımcı olursanız sevinirim. İsteyenler için ikisinin de linkini bırakıyorum aşağıya
Ryzen 9 9955HX
Ryzen 9 9955HX3D

Laptop'da paradan kısıp daha sonra performans alabileceğiniz bir eklenti yapmak çok güç bence 3D olanı alın.

Laptop'da paradan kısıp daha sonra performans alabileceğiniz bir eklenti yapmak çok güç bence 3D olanı alın.
9000TL o farka değer mi onu kestiremiyorum 1TB ssd vs 32GB ram'i ileride yükseltmeyi düşünüyorum ve aradaki para da az bir para değil

Bu kadar parayı dökmüşken zirveyi almak daha iyi olur keza 3D olması oyunlarda avantaj sağlar düşük güce bile ceksen iyi performans verir muhtemelen cogu oyunda

9000TL o farka değer mi onu kestiremiyorum 1TB ssd vs 32GB ram'i ileride yükseltmeyi düşünüyorum ve aradaki para da az bir para değil
Zaten değer demek istedim. Masaüstü pc topluyor olsanız ve bütçenizi aşıyor olsa sonraya bırakılabilirdi bu tercih ama laptop da öyle bir lüks yok.

Şu videoyu izleyip kendiniz karar verin. Bazı oyunlarda ciddi farklar olurken bazılarında olmamış. Diğer işlerde de pek fark yok.

bence değer hocam. trendyoldan bak her yerde aynı fiyat orada 500 tl kupon var daha uygun

Geri