Neler Yeni

Slx mi İes mi Almalıyım

querencia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
klest
açıkcası arabanın yapıldığı malzeme benim için pek önemli değil. öyle de böyle de 300 400binlik her araba ilk vuruşta 40 parça olucak neyse, bu ikilem beni çok arada bıraktı tofaşı severim sülalemden gelen bi sevgi. ama herkes ustalaştı artık cok dümenler dönüyo uzerinden, çok yakıyo. ies de güzel hem biraz daha slxe bakılırsa biraz daha iyi gibi. ne yapmalıyım. yakıt tüketimi hemen hemen aynı mı. hangisi daha iyidir. kroniği motoru pası küfü saglamlıgı nasıldır

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Bay fahare
O parayı ona vereceğine Mazda 323 serisine bak temiz olanından sanayi yolu unutturur artı kazada daha az hasar alırsın (deneyimle sabit)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,686
İsim
Hacı
İES ile slx mukayese olmaz. Biri at diğeri eşşek. Tabii ki ies.

Corolla 1998 GLİ-Xei de alabilin.

querencia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
klest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İES ile slx mukayese olmaz. Biri at diğeri eşşek. Tabii ki ies.

Corolla 1998 GLİ-Xei de alabilin.
bahsettiginiz corolla yanlis bilmiyorsam efsane kasa hocam. eger temizinden bulabilirsem onuda dusunuyorum. ozaman iesden devam
Mesaj otomatik birleştirildi:

O parayı ona vereceğine Mazda 323 serisine bak temiz olanından sanayi yolu unutturur artı kazada daha az hasar alırsın (deneyimle sabit)
eyvallah hocam

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
açıkcası arabanın yapıldığı malzeme benim için pek önemli değil. öyle de böyle de 300 400binlik her araba ilk vuruşta 40 parça olucak neyse, bu ikilem beni çok arada bıraktı tofaşı severim sülalemden gelen bi sevgi. ama herkes ustalaştı artık cok dümenler dönüyo uzerinden, çok yakıyo. ies de güzel hem biraz daha slxe bakılırsa biraz daha iyi gibi. ne yapmalıyım. yakıt tüketimi hemen hemen aynı mı. hangisi daha iyidir. kroniği motoru pası küfü saglamlıgı nasıldır
Tabii İ ES daha iyidir hocam SLX'e göre. Dediğin gibi SLX'te 15 20 taklalı aracı bile şöyle böyle diyip satmaya kalkanlar var. En azından ikisi arasında kalıyorsan İ ES tercih etmen daha mantıklı olur 300-400 bine gidip SLX alınmaz.

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
İS lerede bakabilirsin 1.4 .Honda ve diğer markadar olarak ayrılır bence eski arabalar karşılaştırmaya gerek yok.

Top Bottom