toprakyabas16
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhaba arkadaşlar, snaphat üzerinden cihaz yasağı yedim. Girdiğim tüm hesaplar otomatik olarak kalıcı kilitleniyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
vpnMerhaba arkadaşlar, snaphat üzerinden cihaz yasağı yedim. Girdiğim tüm hesaplar otomatik olarak kalıcı kilitleniyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Snapchat, bir hesabın Hizmet Koşullarımızı veya Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiği ciddi durumlarda cihazların hizmetlerine erişmesini yasaklayabilir.Nasıl oldu bu
İlk defa sende duydum böyle bir olayı çözümünü bulabilirsin umarımSnapchat, bir hesabın Hizmet Koşullarımızı veya Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiği ciddi durumlarda cihazların hizmetlerine erişmesini yasaklayabilir.
Bu mesaj snapchat'e ticket attığımda bunu gönderiyorlar.
vpn kurtarmadı kral ya ne yapıcam bilmiyorum
Türkiye şartları altındamı ?Yeni cihaz alarak.
Sen bana sorunu ve çözümü sordun bende cevabını verdim.Türkiye şartları altındamı ?![]()
Çözemezsin, yasak yediysen geçerli bir sebepleri vardır, haksız yasaklama falan diyorsan da onu firma ile konuş, sonuçta yasaklamayı biz kaldıramayız.Merhaba arkadaşlar, snaphat üzerinden cihaz yasağı yedim. Girdiğim tüm hesaplar otomatik olarak kalıcı kilitleniyor bu sorunu nasıl çözebilirim?