Neler Yeni

Snapchatteki 😬 İfadesi Ne Demek?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Avolay

80+ Gold
Şimdi bunun anlamını gördüm zaten ancak bana daha basit ve gayriresmi dille anlatmanız lazım anlayamadım

İki arkadaşımda da 😬☺️ işareti var.
Açıklar mısınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cahiliyim programın açıklayın lütfen :)

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şimdi bunun anlamını gördüm zaten ancak bana daha basit ve gayriresmi dille anlatmanız lazım anlayamadım

İki arkadaşımda da 😬☺️ işareti var.
Açıklar mısınız?
Babana karşı çıkacağını düşündüğün bir konudan bahsedeceksindir ama o konuya senden önce girip anlayışla karşılar (emojilere bakınca bu tarz bişey anlaşılıyor snap dili bilmiom)

Avolay

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Babana karşı çıkacağını düşündüğün bir konudan bahsedeceksindir ama o konuya senden önce girip anlayışla karşılar
Snapchat diyorum , bunların belli manaları var ve şuanda benim için bir tık kritik.

Sanırım Benim en çok konuştuğum kişi aynı zamanda çok konuştuğum birinin en çok konuştuğu kişisi

Avolay

80+ Gold

Avolay

80+ Gold
Attığım linke bakar mısın?
Ordada mala anlatır gibi anlatıyor yani nasıl gayriresmi anlatalım
Tamam işte bunlar zaten Snapchatteki bilgiler ben bu kombo ne manaya geliyor ona anlam veremedim.
En çok konuştuğum kişi kendiyle en çok konuşmuş oluyor bu komboda :D

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tamam işte bunlar zaten Snapchatteki bilgiler ben bu kombo ne manaya geliyor ona anlam veremedim.
En çok konuştuğum kişi kendiyle en çok konuşmuş oluyor bu komboda :D
Attığım linkte yazanlar doğruysa sırıtan eleman senin bir numaralı kankanın onunda bir numaralı kankası olduğunu utanan elemanda senin kankan olduğunu gösterio bunları nasıl o şekilde komboladınız

Avolay

80+ Gold
Attığım linkte yazanlar doğruysa sırıtan eleman senin bir numaralı kankanın onunda bir numaralı kankası olduğunu utanan elemanda senin kankan olduğunu gösterio bunları nasıl o şekilde komboladınız
Ben de onu çözmeye çalışıyorum

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Ikiniz de birbiriniz de ilk sırada demek oluyor bu diger kisilerden fazla konuşuyorsunuz ve snaplesiyorsunuz demek

Avolay

80+ Gold

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Hayır öyle değil öyle olsa sarı kalp çıkar :)
Okuduğumu anlayamamisim xD bu şey demek iki kankanin arasina giren 3. Kisi gibi senin 1 numaralı kankan 😬 bu emoji çıkan kisinin de 1 numaralı kankasi demek oluyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom