Sneakerslife ürünleri nasıldır?

dostecann

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
735
İlk öncelikle normalde orijinal ayakkabı kullanan birisiyim para oldukça. Sneakerslife ürünlerinin replika olduğunu biliyorum fakat replikanın da kalitelisi ya da kötüsü bulunuyor. Air force 1 almayı düşünüyorum. Daha önce bu sayfadan alışveriş yapanlar var mı? Ürünler mahalle ayakkabıcısı gibi mi yoksa kaliteli çakma mı?

orjinal alacaksan burdan bak

Hocam orijinal ayakkabıların nereden alınacağını bilecek donanıma sahibim yine de mesajınız için teşekkürler. Benim sorum sadece sneakerslife ürünlerinin nasıl olduğu hakkında idi. Çakma olduklarını biliyorum.

İlk öncelikle normalde orijinal ayakkabı kullanan birisiyim para oldukça. Sneakerslife ürünlerinin replika olduğunu biliyorum fakat replikanın da kalitelisi ya da kötüsü bulunuyor. Air force 1 almayı düşünüyorum. Daha önce bu sayfadan alışveriş yapanlar var mı? Ürünler mahalle ayakkabıcısı gibi mi yoksa kaliteli çakma mı?
Bu travisscot un ayakkabisini 1kya satan sayfa değilmi

Valla bende o ayakkabiyi merak ediyorum da kalite beni korkutuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yoksa 1k ya güzel orjinaller var
Hocam ben bir futbol takımında oynuyorum. Çoğu kişi oradan alışveriş yapıyor. Zaten artık on kişiden sekizinde Nike ayakkabı var ama çoğu çakma kullanıyor. Yanlış anlaşılmasın herkes maddi durumuna göre alışveriş yapar. Kulübe gittiğim zaman ayakkabılarını deneyeceğim arkadaşların bakalım iyi miymiş.

Hocam ben bir futbol takımında oynuyorum. Çoğu kişi oradan alışveriş yapıyor. Zaten artık on kişiden sekizinde Nike ayakkabı var ama çoğu çakma kullanıyor. Yanlış anlaşılmasın herkes maddi durumuna göre alışveriş yapar. Kulübe gittiğim zaman ayakkabılarını deneyeceğim arkadaşların bakalım iyi miymiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla görünüşe laf yok ama kaliteyi bilmiyorum

ben kahverengi kombinler için jordan 1 dark mocha almistim hala giyiyorum

ahh 40 numara 39 numara falan hicbir guzel urun bulamadim bence gayet guzel kalitesini bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,562
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri