Neler Yeni

Sniper Elite 5 77 TL Fırsat devam

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
Gençler fırsatı kaçıran varsa haberim var. Durum şöyle ki,
Bu 77 TL olan önceki versiyonu arkadaşa alıp iptal etmiştim. Aynı eylemi iki kez yaptım. Sonra fiyat arttı. Her neyse.
Bugün arkadaştan trip yiyordum ki, farkettim ki eski satın almayı tekrar alabiliyorum. O fiyattan.
Arkadaşa aldım. Ama iki kez iade ettiğim için bir satım alım daha yapabilirim. İsteyen varsa, cüzi bir miktar karşılığı alabilirim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama 20 saat sonra bu hakkım kalmayacak bilginiz olsun. :)

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
yardim değil satiş istiyorsun epic game 80 tl

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yardim değil satiş istiyorsun epic game 80 TL
Dinlemeden yazıyorsun. Bedavaya mi vereyim? Steamdan kaçıran varsa alma hakkım varmış yazdım. Adam 500 TL vermesin dedim. Bunun neresi kötü. Gidip adamdan 300 -500 TL istemiyorum ya.

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
Dinlemeden yazıyorsun. Bedavaya mi vereyim? Steamdan kaçıran varsa alma hakkım varmış yazdım. Adam 500 TL vermesin dedim. Bunun neresi kötü. Gidip adamdan 300 -500 TL istemiyorum ya.
İsteyen varsa, cüzi bir miktar karşılığı alabilirim! demişsin.yanliş anlama belki iyi niyetin var ancak kaçiran olduysa epic gamesden alir herşeyi geçtim trde bi oyuna 500 tl verebilecek kişi sayisi az.millet pc alamiyor.cüzi bi miktar yerine almak isteyen varsa adina alabilirim diye bilirdin.ben çok steam hesabimi aile paylaşimiyla paylaştim.oyun alamayan oynadi geçti.iyilikler karşiliksiz yapilmali yoksa ticaret olur başka bişey değil.

Top Bottom