malzeme kalitesini bilemem ama sanki biraz pahalı gibi fakat alınırSizce alınır mı ?(pc için )
tuşlarında basmamazlık oluyor mu bazen ve çalışması için sert mi basmak gerekiyor yoksa normal bassak çalışıyor mu ?https://www.vatanbilgisayar.com/sno...ox-ps3-pc-x-input-usb-1-8m-joypad-siyah-.html
Kullanıyorum. R360 ile hemen hemen aynı fiyatta. İstersen bunu da araştırabilirsin. Sorun varsa sorabilirsin.
Hayır öyle bir sorun yaşamadım. Tuşları sert değil ortalma bir mekanik klavye kullanırken uyguladığın güçten daha hafif olduğunu söyleyebilirim. Algılamak için aman aman sert basmaya gerek yok. Normal bir şekilde basınca algılıyor.tuşlarında basmamazlık oluyor mu bazen ve çalışması için sert mi basmak gerekiyor yoksa normal bassak çalışıyor mu ?
internette gördüm bu modelde sorun oluyor diyorlar doğru mudur ?Hayır öyle bir sorun yaşamadım. Tuşları sert değil ortalma bir mekanik klavye kullanırken uyguladığın güçten daha hafif olduğunu söyleyebilirim. Algılamak için aman aman sert basmaya gerek yok. Normal bir şekilde basınca algılıyor.
Ben sorun yaşamadım ama çoğu kişi öyle diyorsa doğru olabilir.internette gördüm bu modelde sorun oluyor diyorlar doğru mudur ?