Snowman T6 Ultra Hakkında

yigitrocks

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,309
Birkaç sorum var. Dark Diamond Pro kasama sığar mı? Sesli olduğunu biliyorum, lâkin fanların yerini değiştirince bu ses sorununun çözüldüğünü söylüyorlardı bi ara, bu gerçekten işe yarıyor mu? 1600AF işlemciyi 4-4.2GHz'ye O.C yapabilir miyim bunu takarsam? 200-250TL bütçede daha iyi bir rakibi var mı?

Birkaç sorum var. Dark Diamond Pro kasama sığar mı? Sesli olduğunu biliyorum, lâkin fanların yerini değiştirince bu ses sorununun çözüldüğünü söylüyorlardı bi ara, bu gerçekten işe yarıyor mu? 1600AF işlemciyi 4-4.2GHz'ye O.C yapabilir miyim bunu takarsam? 200-250TL bütçede daha iyi bir rakibi var mı?
Bu bütçe için güzel soğutuculardan. Kasaya sığma konusunda ise boyutlarını hesaplayarak bulmak en doğrusu olabilir. Ama güzel bir soğutucu ve O.C. için uygun, öneririm.

Bu bütçe için güzel soğutuculardan. Kasaya sığma konusunda ise boyutlarını hesaplayarak bulmak en doğrusu olabilir. Ama güzel bir soğutucu ve O.C. için uygun, öneririm.
160mm'ye kadar CPU'lar sığıyor kasama. T6 Ultra 155mm sanırım. Kasama olur diye tahmin ediyorum. Zaten yan kapak açık kullandığım için her türlü sıkıntı yaşatmaz heralde. Benim için en önemli soru ses sorununun çözümü olup olmadığı aslında. Yada çok mu sesli çalışıyor bilmem lazım. Kasamın kapağı açık olduğu için ekstra ses duyacağım çünkü. Rahatsız etsin istemem.

Kutunun içinden bunlar da çıktı. Ne işe yarıyor bunlar?
20210831_195737.jpg

İntel sistemler için, sizin ihtiyacınız yok imzanızdaki sisteme takıyorsanız.
Elimde bir tek bu görseldeki aparattan var 2 adet. Vida çıkmadı niyeyse anakart kutusunun içinden. Stok soğutucudan sökeceğim vidaları mı takacağım bu ayakları monte ederken nasıl olucak? Ek olarak bu ayaklar hariç bir parçaya ihtiyacım var mı?
20210831_195823.jpg

Snowman M200 rehberime bakın benzer takılış şekilleri

Snowman M200 rehberime bakın benzer takılış şekilleri
Link atabilir misiniz bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar soğutucu monte edebilmek için takmam gereken ayakların vidası çıkmadı anakart kutusundan bunları nasil temin edebilirim? Boyutlari belli mi nalburdan falan alayım.

Son düzenleme:
kasanıza sığar almanızı öneririm

Arkadaşlar soğutucu monte edebilmek için takmam gereken ayakların vidası çıkmadı anakart kutusundan bunları nasil temin edebilirim? Boyutlari belli mi nalburdan falan alayım.
şuan amdnin stock soğutucusu takılı değilmi

Arkadaşlar takılışını vs. Biliyorum ama şu AM4 ayakları monte edebilmek icin lazim olan vidalar cikmadi, onlari nasil temin edebilirim? Internette ayri satilmiyor heralde montaj kiti olarak satiliyor ayaklarla beraber 40-50 lira sirf vida icin vermek istemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,605
Üyeler
189,119
Son üye
akadirozturk05
Geri