Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Snowman X4 9cm CPU Soğutucu 4 Bakır Borulu Nays+Kupon 256₺

Kastornit

80+
Reaksiyon skoru
186
250₺ üstü 50₺ kupon + nays ile birlikte.
95W soğutabildiğini iddia ediyor. Bu fiyat bandı için olan soğutucular hep 2 bakır borulu.
Fanlar 9cm

i3 12100f e fazla kaçar demi hocalarım

90mm fan olduğunu da başlığa ekleseniz güzel olur.

Bu soğutucuyu kullandım. Dark x94 ile aynı. Takması bela. Ram ile çarpışma olasılığı az. Ancak takması ciddi bela. Bilginiz olsun. Soğutma performansı güzel. 5600xi 65 derece civarında tuttu.

50 TL kupon nerede?
kupon nasıl kazancaz
Ana sayfada tık hızı kupon vardı da adetli olduğu için şuan tükenmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu soğutucuyu kullandım. Dark x94 ile aynı. Takması bela. Ram ile çarpışma olasılığı az. Ancak takması ciddi bela. Bilginiz olsun. Soğutma performansı güzel. 5600xi 65 derece civarında tuttu.
Söylediğiniz diğer soğutucuda çengelli değil mi? Hemen hemen hepsinden takma aparatı da aynı çıkıyor. Tam olarak neresi problemli, ben de aldımda.

Ana sayfada tık hızı kupon vardı da adetli olduğu için şuan tükenmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Söylediğiniz diğer soğutucuda çengelli değil mi? Hemen hemen hepsinden takma aparatı da aynı çıkıyor. Tam olarak neresi problemli, ben de aldımda.
O çengelleri geçirmek gerçekten dikkat ve sabır gerektiriyor. Benim gibi tombul parmaklı iseniz sabrınız zorlanıyor . Tornavida gibi bir şeyle ittirme riskine girmek de istemiyor insan. Ram ile çarpışırsa ön fanı biraz yukarı alabiliyorsunuz. Ama benim ramler alçak. Rgb yok. Yüksek ramlerde sorun çıkarma olasılığı daha fazla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,044
Üyeler
173,119
Son üye
prikesczek
Geri