Neler Yeni

❌İndirim Bitti! -- 485 TL -- Snowman T6 Ultra Soğutucu Rainbow - (pazar60 ve Nays)

isumdark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bahadır Tan
Sa arkadaşlar yeni ryzene geçtim ..eski sunbeam kule tipi sogutucumu taktım..bu soğutucu 5600 için problem yaşatır mi( CPU baskısı am3 ten düşük geldi ) 4.4 MHz Max load sıcaklığı occt te 47-48 derecelerde.. yeni se214 XT am4 soğutucu da aldım lakin bu hoşuma gitmedi.. sunbeam e göre hem ağırlık hem yüzey kesiti %40-50 daha düşük..
Bu soğutucuyu 2 3 yıl önce aldım. 5600x ile kullanıyorum. Şöle söyleyeyim. Ben hiç pc temizlemeyen biriyimdir. Şuanki mevcut kasamda dandik ötesi. Kasamda çalışan fan yok. İşlemcininde macununu bu fanı taktığımdan beri değiştirmedim. Bu soğutucu ile 5600x için en fazla 75 dereceleri gördüm.

viki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Viki pedia
Bu soğutucuyu 2 3 yıl önce aldım. 5600x ile kullanıyorum. Şöle söyleyeyim. Ben hiç pc temizlemeyen biriyimdir. Şuanki mevcut kasamda dandik ötesi. Kasamda çalışan fan yok. İşlemcininde macununu bu fanı taktığımdan beri değiştirmedim. Bu soğutucu ile 5600x için en fazla 75 dereceleri gördüm.
Normalde FX işlemci ile CPU overheat testi yaptığımda (occt,prime95) sunbeam in yapraklarından geçerli CPU sicakligini hissedebiliyordum..ryzen de ise curve optimisistonunda sıcaklık 100 derece gösterdiği halde yapraklar buz gibiydi..keza occt testinde de öyle..aklıma takılan yeterli baskı olmadığı için sıcaklık sunbeam e aktarilamiyor olabilir mi şeklinde?? Yorumlarınıza göre arkadaşlar ID coolere iade edeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,013,275
Üyeler
160,514
Son üye
Atheos