Arkadaşlar cevaplayabilir misinizHocam şu zamana kadar hiç hava soğutma takmadım Stok fan dışında tamamen cahilliğimden soruyorum, zamanla eğme filan yaparmı? Ve ayrıca Gıgabyte a320m s2h model Anakart kullanıyorum uyumlu mudur? Montajı kolay mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu fiyata kaçırmak istemiyorum, yılbaşından sonra tuttunmu başı olur
5700xte 1.5 sene kadar kullandım max. 65 görmüştüm. Tabi kasadan kasaya da değişebilir de stokla gözle görülür fark sağlar.İşlemci ryzen 5 5600 stok soğutucuyla 70 lerde geziyodu çektim bitane bakalım ne kadar düşecek
Uyumlu. Montajında genelde zorlanıyorlar da gayet basit aslında, halledersin.Arkadaşlar cevaplayabilir misiniz
@Mehmet Yılmaz pek anlamıyorum ben hocam sizler bilirsiniz belkiArkadaşlar cevaplayabilir misiniz
Sizce 12100f için almalı mıyım
Uygun, montajına bir şey diyemem tecrüben yoksa uğraşırsın belki biraz.Arkadaşlar cevaplayabilir misiniz
5600 e uyar mıİşlemci ryzen 5 5600 stok soğutucuyla 70 lerde geziyodu çektim bitane bakalım ne kadar düşecek
Şöyle 12400f indirime girse alırım gibiİleri dönük olarak alınır işlemci değiştiriceksen halihazırdaki elindeki işlemci ısınan işlemci değil çünkü
Hocam senin kullandığın hava soğutmalar çöp olabilir evvela ama bir noctua kule tipi soğutmalarını kullandın mı neyin ne olduğunu anlarsın. Görüntüsünü beğenmezin bir şey diyemem ama ryzen 5 5600 gibi işlemciler için sıvı soğutma parası vermeye gerek kalmasın diye millet kule tipi alıyor.Mangal mı yapıyorsun 70 derecede.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi ne buluyorsunuz bu hava soğutmada. Hava soğutma çöptür.
Hiç uğraşma kral 2 kelime yazmaya değmez.Hocam senin kullandığın hava soğutmalar çöp olabilir evvela ama bir noctua kule tipi soğutmalarını kullandın mı neyin ne olduğunu anlarsın. Görüntüsünü beğenmezin bir şey diyemem ama ryzen 5 5600 gibi işlemciler için sıvı soğutma parası vermeye gerek kalmasın diye millet kule tipi alıyor.