Gelen kabloyu modeme mi bağladın direk ?Arkadaşlar merhaba aşağıdaki kutudan evime gelen kabloyu cat 6 ıle degıstırdım fakat snr margin artmadı sebebi nedir acaba (cat5 vardı )
Alıntıyı görüntülebu eskisi
Alıntıyı görüntülebuda yenisi
evet dsl i kesip cat6 ile birleştirip bağladımGelen kabloyu modeme mi bağladın direk ?
Başka bir modemle deneme şansın varsa onu bir dene. Binaya gelen hatta da problem olabilir. Müşteri hizmetleriyle görüştün mü hiç?evet dsl i kesip cat6 ile birleştirip bağladım
cat5 de kopmalar yaşadığım için cat6 dada snr değerleri daha yüksek olduğu için değiştirdimArtmak zorunda değil zaten. Cat5 bile gayet yeterli bina içi hat için.
modem yeni aldım modemde sıkıntı olacağını düşünmüyorumBaşka bir modemle deneme şansın varsa onu bir dene. Binaya gelen hatta da problem olabilir. Müşteri hizmetleriyle görüştün mü hiç?
bide şöyle cat5 ken bi arada data rate 71mb e çıkmıstı sonra dusmustu o neyden kaynaklı olabilirSantralden sana gelene kadar olan kablo asıl önemli olan. Firmaların bina hattınız zayıf falan dediğine bakma yalan hepsi.
müşteri hizmetlerine yazsam iyi olacakBaşka bir modemle deneme şansın varsa onu bir dene. Binaya gelen hatta da problem olabilir. Müşteri hizmetleriyle görüştün mü hiç?
En sağlıklısı o olur.cat5 de kopmalar yaşadığım için cat6 dada snr değerleri daha yüksek olduğu için değiştirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
modem yeni aldım modemde sıkıntı olacağını düşünmüyorum
bide şöyle cat5 ken bi arada data rate 71mb e çıkmıstı sonra dusmustu o neyden kaynaklı olabilir
müşteri hizmetlerine yazsam iyi olacak