SNR MARGİN ARTMADI

Lectre

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar merhaba aşağıdaki kutudan evime gelen kabloyu cat 6 ıle degıstırdım fakat snr margin artmadı sebebi nedir acaba (cat5 vardı )
Ekran Alıntısıffffffffff.webpbu eskisi
Ekran Alıntısıqwewqewq.webpbuda yenisi

Artmak zorunda değil zaten. Cat5 bile gayet yeterli bina içi hat için.

Santralden sana gelene kadar olan kablo asıl önemli olan. Firmaların bina hattınız zayıf falan dediğine bakma yalan hepsi.

evet dsl i kesip cat6 ile birleştirip bağladım
Başka bir modemle deneme şansın varsa onu bir dene. Binaya gelen hatta da problem olabilir. Müşteri hizmetleriyle görüştün mü hiç?

Artmak zorunda değil zaten. Cat5 bile gayet yeterli bina içi hat için.
cat5 de kopmalar yaşadığım için cat6 dada snr değerleri daha yüksek olduğu için değiştirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir modemle deneme şansın varsa onu bir dene. Binaya gelen hatta da problem olabilir. Müşteri hizmetleriyle görüştün mü hiç?
modem yeni aldım modemde sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Santralden sana gelene kadar olan kablo asıl önemli olan. Firmaların bina hattınız zayıf falan dediğine bakma yalan hepsi.
bide şöyle cat5 ken bi arada data rate 71mb e çıkmıstı sonra dusmustu o neyden kaynaklı olabilir

müşteri hizmetlerine yazsam iyi olacak

Son düzenleme:
cat5 de kopmalar yaşadığım için cat6 dada snr değerleri daha yüksek olduğu için değiştirdim

modem yeni aldım modemde sıkıntı olacağını düşünmüyorum

bide şöyle cat5 ken bi arada data rate 71mb e çıkmıstı sonra dusmustu o neyden kaynaklı olabilir

müşteri hizmetlerine yazsam iyi olacak
En sağlıklısı o olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,949
Üyeler
173,746
Son üye
denizyüce