SoA SPEED Mİ HYBRİD Mİ?

Mesut00

80+
Reaksiyon skoru
13
Mousepad alıcam fakat hangisini almalıyım bilemiyorum fps oyunları oynarım valo ve lol genellıkle valorantta 0,252 sense 1600 dpi hangisini almam daha mantıklı olur?

Bu üründe speed yüzey kendilerine özel, ama Hybrid sizin için daha iyi olacaktır.
Speed yüzey alışmak için biraz vakit ayırmak gerekiyor. Belki DPI falan da düşürmek işe yarayabilir.
Ama şans veririm diyorsanız speed yüzeyi daha kaliteli.

Bu üründe speed yüzey kendilerine özel, ama Hybrid sizin için daha iyi olacaktır.
Speed yüzey alışmak için biraz vakit ayırmak gerekiyor. Belki DPI falan da düşürmek işe yarayabilir.
Ama şans veririm diyorsanız speed yüzeyi daha kaliteli.
ne dersin sence riske değer mi speed yüzey almak
zaten baya ucuz bir mousepad kullanıyorum treendyoldan siyah uzun olanları bılırsın

ne dersin sence riske değer mi speed yüzey almak
zaten baya ucuz bir mousepad kullanıyorum treendyoldan siyah uzun olanları bılırsın
Bütçe artırabilirsen şu videoya bakıp Hybrid farklı bir şey al ya. Speed yüzeyi denedim ben açıkcası olmadı, hem hızlı hem de böyle kasarsan falan bayağı yüzeyi rahatsız ediyor. Sleeve olmadan kullanılmıyor yani.

Bütçe artırabilirsen şu videoya bakıp Hybrid farklı bir şey al ya. Speed yüzeyi denedim ben açıkcası olmadı, hem hızlı hem de böyle kasarsan falan bayağı yüzeyi rahatsız ediyor. Sleeve olmadan kullanılmıyor yani.

knk bütçe arttırma şansım yok speed alsam da valorant lol gibi oyunlarda sıkıntı olmaz di mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,508
Üyeler
187,954
Son üye
Spider-Man
Geri