Soğutma kasaya sığmıyor

Klarius

80+
Reaksiyon skoru
30
Merhaba arkadaşlar iyzico ve parolapara ile enermax t50 soğutucu aldım para ödemeden fakat kasam thermaltake versa t25 internette gördüğüm kadarıyla 150mm destekliyor soğutucu 160mm sizce kasanın camı olmadan mı kullanayım yoksa iade mi edeyim?
İade edersem kampanyadan tekrar yararlanabiliyor muyum acaba

evet 150mm destekliyor kasan foto atarmısın bi nasıl sığmıyor bakalım

Merhaba arkadaşlar iyzico ve parolapara ile enermax t50 soğutucu aldım para ödemeden fakat kasam thermaltake versa t25 internette gördüğüm kadarıyla 150mm destekliyor soğutucu 160mm sizce kasanın camı olmadan mı kullanayım yoksa iade mi edeyim?
Ben kasayı yillarca kapaksız kullandım

evet 150mm destekliyor kasan foto atarmısın bi nasıl sığmıyor bakalım
Kasa 150mm destekliyor fakat soğutucu 160mm yükseklikte o yüzden olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kasayı yillarca kapaksız kullandım
Bende öyle yapmayı düşündüm fakat ekran kartı, kasa çok hızlı tozlanır diye pek emin değilim

Kasa 150mm destekliyor fakat soğutucu 160mm yükseklikte o yüzden olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende öyle yapmayı düşündüm fakat ekran kartı, kasa çok hızlı tozlanır diye pek emin değilim
Hocam 2-3 günde bir üstündeki tozu alıyordum hafifçe, 10 saniye sürüyor sürmüyor, tozlanmadı valla benimki

iade edip aynı kampanyaları kullanarak thermalright soğutucu alabilirsin mesela benim kullandığım thermalright assassin x120 refined se plus 2 fanlı 148mm uzunluğu var senin kasana olur kampanyalarla yine o da bedavaya gelir

Foto at, benim sıvı sogutmada sigmadi Fanini geriye aldim 1 tanesinin düzeldi.
İade et bencede.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,816
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri