Enes34Nacir
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,732
Şu anda macunu yeniledim fanı 11. Nesil Intel fan koydum şu anda boşta 39° oyunda 71°fan yokmu şuan ne bu böyle
yine çok.Şu anda macunu yeniledim fanı 11. Nesil Intel fan koydum şu anda boşta 39° oyunda 71°
2 gram maçun sürdüm halde öyle oldu bide hemen iade ettim xjsbxksbHocam o işlemci stok fanda max 75 falan görür hiç termal macun falan değiştirmedinizmi naptınız o ne öyle
Napalım Hocam kule tipi soğutucu gelene kdr böyleyine çok.
Bence iyi 100° gördüm az önce.dyine çok.
75 i geçmesin yeter hocam iyi yanmamış işlemci2 gram maçun sürdüm halde öyle oldu bide hemen iade ettim xjsbxksb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Napalım Hocam kule tipi soğutucu gelene kdr böyle
Valla yanıyordu boşuna 600₺ vermiş olacaktım işlemciye75 i geçmesin yeter hocam iyi yanmamış işlemci
Anlık forza 4 te böyle75 i geçmesin yeter hocam iyi yanmamış işlemci
İyi hocam sıkıntı yok şuanda ancak konuyla alakasız merak ettiğim bir şey varValla yanıyordu boşuna 600₺ vermiş olacaktım işlemciye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlık forza 4 te böyle
Hocam ekran kartınin Allah belasını versin gittim 2. El RX 470 O.C aldım fan uçak motoru gibi çalışıyor şaka yapmıyorum YouTube'a video atayim istersen link atayım nasıl çalıştığını görürsün hocamİyi hocam sıkıntı yok şuanda ancak konuyla alakasız merak ettiğim bir şey var
Ekran kartınız nedir?
Hocam niye öyle uçak motoru gibi ses çıkarıyor ki :dHocam ekran kartınin Allah belasını versin gittim 2. El RX 470 O.C aldım fan uçak motoru gibi çalışıyor şaka yapmıyorum YouTube'a video atayim istersen link atayım nasıl çalıştığını görürsün hocam
Hocam niye öyle uçak motoru gibi ses çıkarıyor ki :d
Ancak performansından memnunsunuzdur
Memnun olsak ne yazar hocam hxisbxksxbkdxbxkxbskxb
Like atmayı unutmayınMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Memnun olsak ne yazar hocam hxisbxksxbkdxbxkxbskxb