Yiğit kaya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 159
reis şimdide soğutmayı taktın kasayamı sığmıyor ne şanssız adamsınŞuan kasayı topluyorum fakat soğutma tam sığmıyor rame değmesi sıkıntı çıkarır mı rame değerse ancak öyle sığıyor
yani reis eğer rami yamultacak kadar değiyorsa sorun çıkartır ama hafif deyiyorsa bişi olmazŞuan kasayı topluyorum fakat soğutma tam sığmıyor rame değmesi sıkıntı çıkarır mı rame değerse ancak öyle sığıyor
Böyle soğutmanın varyareis şimdide soğutmayı taktın kasayamı sığmıyor ne şanssız adamsın![]()
O zaman sıkıntı cıkarmaz gibireis şimdide soğutmayı taktın kasayamı sığmıyor ne şanssız adamsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani reis eğer rami yamultacak kadar değiyorsa sorun çıkartır ama hafif deyiyorsa bişi olmaz
yok be reis alışırsın zamanla keşke almadan önce boyutlarınada baksaydınBöyle soğutmanın varyabir Türlü beceremedim toplamasını
yaniBöyle soğutmanın varyabir Türlü beceremedim toplamasını
O zaman sıkıntı cıkarmaz gibi
Hocam forumdan önerdiler tüm parçaları konu açtığımda cok bir araştırma yapmadım direkt aldım ama keşke biraz araştırsaydım bide zaten kablo işlerinde aşırı cahilim birsürü kablo var nerden geçirceğimi bile bilmiyom mecbur tanıdıklar yada forumdan yardım alarak topluyomyok be reis alışırsın zamanla keşke almadan önce boyutlarınada baksaydın
2 blok arasını düşğndümde sıkıntı olmaz dimi yönü herhangi bir yöne koyabilirmiyim öyle koysamRame çarptırmak yerine 2 blok arasına koyardım ben olsam fanı
Bi sorun yaşamazsın fan yönlerinin ikisi de aynı olduğu sürece. İkisine de arkaya doğru havayı gönderecek şekilde takmaya dikkat et sadeceHocam forumdan önerdiler tüm parçaları konu açtığımda cok bir araştırma yapmadım direkt aldım ama keşke biraz araştırsaydım bide zaten kablo işlerinde aşırı cahilim birsürü kablo var nerden geçirceğimi bile bilmiyom mecbur tanıdıklar yada forumdan yardım alarak topluyom
2 blok arasını düşğndümde sıkıntı olmaz dimi yönü herhangi bir yöne koyabilirmiyim öyle koysam
Çok sıkıntı yaşicam galiba bilmiyorum böyle olması sıkıntılı gibi gözüktü gözüme iki fanda birbirine bakıyor ama iyini böyleBi sorun yaşamazsın fan yönlerinin ikisi de aynı olduğu sürece. İkisine de arkaya doğru havayı gönderecek şekilde takmaya dikkat et sadece
boyle olmazÇok sıkıntı yaşicam galiba bilmiyorum böyle olması sıkıntılı gibi gözüktü gözüme iki fanda birbirine bakıyor ama iyini böyle
İyiyse araya koyacağım fanıda mı sola baktırtayım
Hocam direkt nasıl toplicam hakkında bilgim yok yardım iyi olur 2 tane fan var nasıl takmam gerekiyorfanı ortaya tak o soğutmada zaten fan ortada kalıyor yanlıs bılmıyosam bu arada kasa zoko amıral aynı kasayı kullanıyorum sorun varsa yardım edebılırım
kanki egzoz fanın ordakini bence araya al yönüde diğeriyle aynı olsa bence daha okŞuan kasayı topluyorum fakat soğutma tam sığmıyor rame değmesi sıkıntı çıkarır mı rame değerse ancak öyle sığıyor
Tamamdır hocam cevireyimfanı ortaya tak o soğutmada zaten fan ortada kalıyor yanlıs bılmıyosam bu arada kasa zoko amıral aynı kasayı kullanıyorum sorun varsa yardım edebılırım
boyle olmaz
sogutucudakını ters cevır