H haiko 80+ Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 402 Dahası Reaksiyon skoru 137 İsim haiko haikoloji 24 Ağustos 2024 #14 Uyumlu evet.
Genc0 80+ Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 364 Dahası Reaksiyon skoru 68 İsim Faruk Efe Genç 24 Ağustos 2024 #15 Kadir güzelkan yazmış: Haklısınız ama kasa çok güzel sizin kasa Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim çoğu sistemdeki kasa rainbow oluyordu özelleştirilmiyordu ledleri ondan dolayı çok sistem aradım
Kadir güzelkan yazmış: Haklısınız ama kasa çok güzel sizin kasa Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim çoğu sistemdeki kasa rainbow oluyordu özelleştirilmiyordu ledleri ondan dolayı çok sistem aradım
Kadir güzelkan 80+ Bronze Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1,587 Dahası Reaksiyon skoru 505 İsim Kadir 24 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Genc0 yazmış: Teşekkür ederim çoğu sistemdeki kasa rainbow oluyordu özelleştirilmiyordu ledleri ondan dolayı çok sistem aradım Devamı için tıklayın... Ben hiç fark etmedim ilerde aRGB yaparım
Genc0 yazmış: Teşekkür ederim çoğu sistemdeki kasa rainbow oluyordu özelleştirilmiyordu ledleri ondan dolayı çok sistem aradım Devamı için tıklayın... Ben hiç fark etmedim ilerde aRGB yaparım