Soğutucu tavsiyesi ??

Cardatore

80+
Reaksiyon skoru
96
Merhabalar

Elimde
Rampage REACTION Tempered Glass 600W 80 Plus Bronze Rainbow Siyah Gaming Kasa
GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6 256 Bit LHR Ekran Kartı
GIGABYTE B450M H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA HDMI mATX Anakart
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci

özelliklerinde bir sistem var .Sistem çok sıcak çalışmıyor ama ben biraz daha serin olmasını istiyorum.Sizce sıvı soğutucumu yoksa normal soğutucumu kullanmalıyım ve hangi modelleri önerirsiniz.Birde sistemi ütopya üzerinden aldım soğutucuyuda oradan alsam sisteme montajını yaparlarmı

bütçe ne

Merhabalar
Sizce sıvı soğutucumu yoksa normal soğutucumu kullanmalıyım ve hangi modelleri önerirsiniz.
kasanız internet sitesinden gördüğüm kadarıyla;
240mm sıvı soğutma desteği var.
155mm hava soğutma desteği var.

hava soğutma tarafında
ID-Cooling SE-234 ARGB modelini araştırmıştım, kullanmadım fakat memnuniyet oranı yüksek.
Bütçeniz bunun için yeterli değilse eğer indirimde yakalarsanız 900 TL civarına Arctic Freezer 34 eSports DUO alabilirsiniz.
Görünüşü önemli değil derseniz en çok önerilen noctua modellerine bakabilirsiniz.

sıvı soğutma tarafında
GameBooster TITAN 240 Rainbow 240mm Sıvı Soğutucu 1049 TL itopyada satılan en ucuz 240mm sıvı soğutma bu ürün.
Donanımarşivi youtube kanalında bugün yayınlanan indirim videosunda bu üründe mevcut fakat performansını bilmiyorum.
rampage kasaya rampage sıvı soğutma kullanmak isterseniz farklı bir sitede fiyatını bulamadım fakat vatanda bu ürün var;
RAMPAGE CHILY-240 2x120mm ARGB FANLI SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ 1.581 TL

sıvı soğutma alırken kronik sorunu var mı mutlaka bakın.
bütçeyi artırma imkanınız varsa 2k bütçeye daha iyisini bulabilirsiniz aradaki fiyat farkına değer mi araştırmanız gerek.
sıvı mı hava mı buna genel bir cevap vermek doğru değil. fiyat performansa odaklanmayı tercih ederim.
iyi bir hava soğutma sıvıdan daha masrafsız ve sorunsuz olabilir. fakat iyi bir sıvı soğutmanın sunacağı performansı vermeyebilir.
bu sebeple performans videolarını ısı değerlerini ve yaşanabilecek sorunları mutlaka göz önüne alıp kendiniz karar vermelisiniz.

Birde sistemi ütopya üzerinden aldım soğutucuyuda oradan alsam sisteme montajını yaparlarmı
evet oradan alırsanız ve ürünle birlikte kasanızı mağazaya götürürseniz montajını yaparlar.

kasanız internet sitesinden gördüğüm kadarıyla;
240mm sıvı soğutma desteği var.
155mm hava soğutma desteği var.

hava soğutma tarafında
ID-Cooling SE-234 ARGB modelini araştırmıştım, kullanmadım fakat memnuniyet oranı yüksek.
Bütçeniz bunun için yeterli değilse eğer indirimde yakalarsanız 900 TL civarına Arctic Freezer 34 eSports DUO alabilirsiniz.
Görünüşü önemli değil derseniz en çok önerilen noctua modellerine bakabilirsiniz.

sıvı soğutma tarafında
GameBooster TITAN 240 Rainbow 240mm Sıvı Soğutucu 1049 TL itopyada satılan en ucuz 240mm sıvı soğutma bu ürün.
Donanımarşivi youtube kanalında bugün yayınlanan indirim videosunda bu üründe mevcut fakat performansını bilmiyorum.
rampage kasaya rampage sıvı soğutma kullanmak isterseniz farklı bir sitede fiyatını bulamadım fakat vatanda bu ürün var;
RAMPAGE CHILY-240 2x120mm ARGB FANLI SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ 1.581 TL

sıvı soğutma alırken kronik sorunu var mı mutlaka bakın.
bütçeyi artırma imkanınız varsa 2k bütçeye daha iyisini bulabilirsiniz aradaki fiyat farkına değer mi araştırmanız gerek.
sıvı mı hava mı buna genel bir cevap vermek doğru değil. fiyat performansa odaklanmayı tercih ederim.
iyi bir hava soğutma sıvıdan daha masrafsız ve sorunsuz olabilir. fakat iyi bir sıvı soğutmanın sunacağı performansı vermeyebilir.
bu sebeple performans videolarını ısı değerlerini ve yaşanabilecek sorunları mutlaka göz önüne alıp kendiniz karar vermelisiniz.

evet oradan alırsanız ve ürünle birlikte kasanızı mağazaya götürürseniz montajını yaparlar.
öncelikle yardımınız için teşekkür ederim.GameBooster TITAN 240 Rainbow 240mm Sıvı Soğutucu 1049 TL bu ürün hakkında herhangi bir iyi veya kötü yorum bulamadım internette.Biraz araştırdığımda şu 2 ürün arasında kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öncelikle yardımınız için teşekkür ederim.GameBooster TITAN 240 Rainbow 240mm Sıvı Soğutucu 1049 TL bu ürün hakkında herhangi bir iyi veya kötü yorum bulamadım internette.Biraz araştırdığımda şu 2 ürün arasında kaldım
yorumlara göre genel kanı hava soğutucu yeterli gelicek yönünde ama net karar veremedim

Geri