Çözüldü✓ Soğutucu ve termal macun önerisi

ZodiacArs01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
557
İşlemci amd5 5600. 5 ay önce aldım stoktaydı ve artık oyunlarda vs çok ısınıyor. Hazır para da varken ak400 soğutucusunu alayım diyorum. Sizce uygun olur mu ve kaliteli ama fiyatıda uçuk olmayan orta halli bir termal macun öneriside verebilir misiniz? Şimdiden Teşekkürler

Al al güzel soğutucu onda macun olmuyor mu yoksa thermal grizzy olabilir.
Valla hocam pek bilgim yok dediklerin en onu dahi bilmiyorum. :) Buraya sorup fikir almak istedim. Kötü bir şey yapmayayım. Thermal grizzy noluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al al güzel soğutucu onda macun olmuyor mu yoksa thermal grizzy olabilir.
bunu almayı düşünüyorum hocam.

Valla hocam pek bilgim yok dediklerin en onu dahi bilmiyorum. :) Buraya sorup fikir almak istedim. Kötü bir şey yapmayayım. Thermal grizzy noluyor?

bunu almayı düşünüyorum hocam.
Thermal grizzy kaliteli bir macun atığın soğutucuda güzel.

dediğin macun ve ak400 alırsam snece ortalama kaç derece düşer. Şu sıralar cod warzone da 90 göruyor. Yüklü işlemlerde de yükseliyor derece iş yaparken

birde bu macun 1gr diye bukdum. 1gr yeter mi hocam?

dediğin macun ve ak400 alırsam snece ortalama kaç derece düşer. Şu sıralar cod warzone da 90 göruyor. Yüklü işlemlerde de yükseliyor derece iş yaparken
Bilmiyorum testlerine bakarak anlaşılır o ama normal derecelere düşer stok soğutucu yetmiyor o işlemciye

birde bu macun 1gr diye bukdum. 1gr yeter mi hocam?
Fazlasıyla yeter 1gr hatta 1'den daha fazla kez kulanırsın çok koymuyorsun zaten macunu

Bilmiyorum testlerine bakarak anlaşılır o ama normal derecelere düşer stok soğutucu yetmiyor o işlemciye

Fazlasıyla yeter 1gr hatta 1'den daha fazla kez kulanırsın çok koymuyorsun zaten macunu
tamamdır çok teşekkür ederim hocam.

Geri