Neler Yeni

Çözüldü✓ Soğutucumu çıkardım geri takamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sercan
Arkadaşlar bi kule tipi soğutucu almıştım uyumlu değil sanırsam ayakları tutmuyor deliklere stok fanıda çıkardım şimdi geri takamıyorum bu deliklerde ayak olması lazım değil mi ben mi aptalım
17029671-867C-403E-A8F7-6CF536A68667.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
abuzittin
amd ye hakim değilim ama ayak olabilir. kasanın arkasına düşmüştür. arka kapağı aç bak

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Böyle şeyleri araştırmadan yapmayın, deneyerek öğrenilecek şeyler değiller. Arkaya düşen parça anakartınıza zarar verebilirdi, dikkat etmekte fayda var.
Valla korkudan ne yapacağımı şaşırmıştım Allah razı olsun 😄 dediğin gibi arkaya düşmüş

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geri taktım soğutucuyu ama macuna dokunamadım elimde yok diye PC bugün sıfır geldi 5dk işlemci macunla açık durdu bi sakıncası olur mu onu düşünüyorum

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Geri taktım soğutucuyu ama macuna dokunamadım elimde yok diye PC bugün sıfır geldi 5dk işlemci macunla açık durdu bi sakıncası olur mu onu düşünüyorum
Sağa sola dokunmadıysa sıkıntı olmaz. Üstünde olan yeterlidir.

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
İşlemci kendisine zarar verebileceği dereceye geldiği an kapatır kendini zaten. 5dk uzun bir süre değil hadi diyelim 110 derecede durdu 5dk boyunca yine bir şey olmaz içiniz rahat olsun

Top Bottom