Neler Yeni

Yardım Soğutucunun bir tarafı böyle sizce problem olurmu???

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
Sorun başlıkta arkadaşlar

Ekler

• IMG_20230324_134832.jpg
    IMG_20230324_134832.jpg
    3.2 MB · Hit: 47

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,938
İsim
Hacı
Sorun olmaz. Takıp kullanabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mert yıldırım
çok bir bilgim yok, fakat sizin için sorun arz ediyorsa geri gönderip yenisini istemeniz en doğal hakkınız.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,564
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hiçbir şey olmaz.

Veteran

80+
Bende bir problem olacağını sanmıyorum. Fakat yeni aldıysan ve içine sinmiyorsa kutudan bu şekilde çıktıysa video kaydı kanıt v.b gibi bir şey istemiyorlarsa ya da başka şart koşulları yoksa internet alışverişi ise şayet hukuki olarak 14 gün iade süresi olan hakkını kullanabilirsin. Değil ise veya kullandırtmıyorlarsa uğraşmak ve beklemek istersen Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsin. Servise gönderelim derlerse o süreci de yaşayıp bir sonuç alamazsan servis raporu ile Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsin.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
Bende bir problem olacağını sanmıyorum. Fakat yeni aldıysan ve içine sinmiyorsa kutudan bu şekilde çıktıysa video kaydı kanıt v.b gibi bir şey istemiyorlarsa ya da başka şart koşulları yoksa internet alışverişi ise şayet hukuki olarak 14 gün iade süresi olan hakkını kullanabilirsin. Değil ise veya kullandırtmıyorlarsa uğraşmak ve beklemek istersen Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsin. Servise gönderelim derlerse o süreci de yaşayıp bir sonuç alamazsan servis raporu ile Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsin.
Hocam performans düşüşü vs yaşamıcaksam verimli çalışmayı düşürmicekse benim için problem yok

Veteran

80+
Hocam performans düşüşü vs yaşamıcaksam verimli çalışmayı düşürmicekse benim için problem yok
Bir önceki mesajımda da ifade ettiğim gibi oradaki sadece tek ufak bir parçanın buna sebep olacağını düşünmüyorum. Ancak para senin ürün senin. Eğer içince sinmiyorsa izleyebileceğin yolları aşağı yukarı yaşayacağın süreci yukarıda anlattım. Ben sıfır bir ürün alsaydım elimde imkân varsa uğraşırdım. Bu arada ürün marka modeli ve satıcısı kim?

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
Bir önceki mesajımda da ifade ettiğim gibi oradaki sadece tek ufak bir parçanın buna sebep olacağını düşünmüyorum. Ancak para senin ürün senin. Eğer içince sinmiyorsa izleyebileceğin yolları aşağı yukarı yaşayacağın süreci yukarıda anlattım. Ben sıfır bir ürün alsaydım elimde imkân varsa uğraşırdım. Bu arada ürün marka modeli ve satıcısı kim?
Nepal iletişim ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu

Top Bottom