Ona göre geri göndertirip yenisini istiyeceğimProblem olacağını düşünmüyorum.
Tamamdır hocam sağolunSorun olmaz. Takıp kullanabilirsiniz.
Takıp kullanın hocam hiç bişey olmazOna göre geri göndertirip yenisini istiyeceğim
Hocam performans düşüşü vs yaşamıcaksam verimli çalışmayı düşürmicekse benim için problem yokBende bir problem olacağını sanmıyorum. Fakat yeni aldıysan ve içine sinmiyorsa kutudan bu şekilde çıktıysa video kaydı kanıt v.b gibi bir şey istemiyorlarsa ya da başka şart koşulları yoksa internet alışverişi ise şayet hukuki olarak 14 gün iade süresi olan hakkını kullanabilirsin. Değil ise veya kullandırtmıyorlarsa uğraşmak ve beklemek istersen Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsin. Servise gönderelim derlerse o süreci de yaşayıp bir sonuç alamazsan servis raporu ile Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsin.
Bir önceki mesajımda da ifade ettiğim gibi oradaki sadece tek ufak bir parçanın buna sebep olacağını düşünmüyorum. Ancak para senin ürün senin. Eğer içince sinmiyorsa izleyebileceğin yolları aşağı yukarı yaşayacağın süreci yukarıda anlattım. Ben sıfır bir ürün alsaydım elimde imkân varsa uğraşırdım. Bu arada ürün marka modeli ve satıcısı kim?Hocam performans düşüşü vs yaşamıcaksam verimli çalışmayı düşürmicekse benim için problem yok
Nepal iletişim ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci SoğutucuBir önceki mesajımda da ifade ettiğim gibi oradaki sadece tek ufak bir parçanın buna sebep olacağını düşünmüyorum. Ancak para senin ürün senin. Eğer içince sinmiyorsa izleyebileceğin yolları aşağı yukarı yaşayacağın süreci yukarıda anlattım. Ben sıfır bir ürün alsaydım elimde imkân varsa uğraşırdım. Bu arada ürün marka modeli ve satıcısı kim?