Neler Yeni

SOHBET MUHABBET DERTLESME VB.

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
banada evde oluyor hele hele tekken okullar açılsın ama açılmasın istiyorum çok değisik tatilden bende zevk almadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben yalnız kalmayı hiç sevmiyorum tanıdığım aramızın iyi olduğu çok kişi yok
Benimki yalnızlıktan değil o asılır pc ye geçersin dışarı falan cikarisn ama işte bizimkiler bunlara engel olduklarından ve üstüne üstlük üzerime geldiklerinden

efexcanx1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
EfeEr
Öyle her ne kadar klavye delikanlıları tarafından yaşımı söylediğimde dalga geçilsemde 6. sınıfa geçiyorum bilgisayar falan baya kısıtlanacak derslerim orta iyi ama istikrarım yok en iyi denemem ile en kötü denemem yan yana. O yüzden çok fazla değil düzenli bir çalışmayla ailemin gözüne gireceğim. Üstelik yapacağım çok fazla şey var bunları hafta içi hafta sonu diye ayırdım bir sürü hayalim ve umudum var başarmak için çalışacağım, çalışıyorum.
bende 8 e geçtim kısıtlama yok bende ama bu sene lgs var diye olabilir derslerim fena değil fen ve matemitk kotu sadece

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
bende 8 e geçtim kısıtlama yok bende ama bu sene lgs var diye olabilir derslerim fena değil fen ve matemitk kotu sadece
Hocam bizde çok fena rekabet var artacağı da belli. 5'de İlkokul 5 gibi baktıkları için rahatlığımıza vs. çok kızmadılar. Ama 6'da darlayacakları belli. Ben de sözel süper. Matematik istersem yapıyorum ama fen çok kötü. İlerde kimya biyoloji fizik olacakmış kimyaya da biyolojiye de ilgim yok ama fiziği iyi yaparım herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fen çok kötü dediğimde öyle çok abartı değil ama kötü yani.

efexcanx1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
EfeEr
6 pek sorun değildi 7 biraz konular ağır yoğun ama 7. sınıfta fende harika bir konu vardı insanda üreme buyume cok zevkliydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,678
Üyeler
160,874
Son üye
Euroolmus40lira
Top Bottom