kadiks
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,222
- İsim
- Kadir Bey
ÖNCELİKLE İNCELEME DEĞİL BİLGİLENDİRME KONUSUDUR...
Bugün sabah arkadasımın attıgı ekran görüntüsü sayesinde farkettim.
işine yarayacak arkadaslara haber verme amacı ile yazıyorum
Mouse,Kulaklık ve klavye olarak Jammer set satıyorlar
Mouse olarak Rampage SMX-R47 jammer satılıyor internet fiyatı Akakçede 130 tl ama şokta 80tl
Klavye olarak Rampage KB-R77 modeli bulunuyor ve internet satıs fiyatı ortalama 150 tl civari ama burada 90 tl
Kulaklık olarak Rampage RM K77 X-JAMMER var ve internet fiyati 160 tl civarinda iken Şok markette 100 tl
Bu tür ekipmanlar ara sıra uğruyor ve bizde bu duruma zaten alışıktık
Benim için en ilginç olanları oyuncu koltugu ve monitör oldu
Oyuncu koltuğu olarak Rampage kl r88 koltuk bulunmakta ve internette 1350 tl iken burada sadece 900 tl fiyat etiketine sahip
Monitöre baktığımız zaman 24" 144 hz 1 ms özelliklerine sahip oldukca ince çerçeveli ve internette indirimle 1400 normalde 1600 tl civarinda bulunan monitör şok markette 1300 tl fiyat etiketine sahip
Ben bunlardan mouse u evdeki bilgisayara almayı planlıyorum...
Bilgilendirmemiz bu kadardı bilerek kısa tuttum inceleme yapmadım zamanınızı çalmamak adına.
Bugün sabah arkadasımın attıgı ekran görüntüsü sayesinde farkettim.
işine yarayacak arkadaslara haber verme amacı ile yazıyorum
Mouse,Kulaklık ve klavye olarak Jammer set satıyorlar
Mouse olarak Rampage SMX-R47 jammer satılıyor internet fiyatı Akakçede 130 tl ama şokta 80tl
Klavye olarak Rampage KB-R77 modeli bulunuyor ve internet satıs fiyatı ortalama 150 tl civari ama burada 90 tl
Kulaklık olarak Rampage RM K77 X-JAMMER var ve internet fiyati 160 tl civarinda iken Şok markette 100 tl
Bu tür ekipmanlar ara sıra uğruyor ve bizde bu duruma zaten alışıktık
Benim için en ilginç olanları oyuncu koltugu ve monitör oldu
Oyuncu koltuğu olarak Rampage kl r88 koltuk bulunmakta ve internette 1350 tl iken burada sadece 900 tl fiyat etiketine sahip
Monitöre baktığımız zaman 24" 144 hz 1 ms özelliklerine sahip oldukca ince çerçeveli ve internette indirimle 1400 normalde 1600 tl civarinda bulunan monitör şok markette 1300 tl fiyat etiketine sahip
Ben bunlardan mouse u evdeki bilgisayara almayı planlıyorum...
Bilgilendirmemiz bu kadardı bilerek kısa tuttum inceleme yapmadım zamanınızı çalmamak adına.