Alınır bence. Membran bi klavye ama mekanik değil bilgin olsun. Abimde var aynısı kendi memnun. Zamanında 500 TL gibi bi fiyata almıştı. Bu fiyata değer mi bilmiyorum ama. RGB aydınlatması çok belirgin değil gündüz kullanımında ışıklar o kadar net vurmuyor onun dışında bi sorunu yok.ŞOK KATALOGUNDA ŞUANDA SATILAN KLAVYE ALINIR MI
Bilmiyor ve tecrübesiz olabilir.Yanlış kategori kardeş, gözünüz kapalı mı açıyorsunuz konuları?
Teşekkür ederim sağolunBilmiyor ve tecrübesiz olabilir.
Yazıp konuyu kirletmek yerine rapor etmen yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus Tuf K1 sanırsam. Mekanik hisli bir klavye, 700TL'ye mekanik hisli bir klavye almanızı önermem.
Rica ederim. Onun yerine reddragon klavyelere göz atabilirsinTeşekkür ederim sağolun
Aslında bütçe 1000 TL civarında mekanik tam klavye arıyorum eğer önerecek modeller varsa atabilirsiniz beyaz olursa daha güzel olurRica ederim. Onun yerine reddragon klavyelere göz atabilirsin
Dediğim gibi reddragon klavyeler güzeldir, göz gezdirmeni öneririm. Beyaz klavyeler genelde çok abartı fiyat olur, o bütçedeki beyaz klavyeler hakkında bilgim yok.Aslında bütçe 1000 TL civarında mekanik tam klavye arıyorum eğer önerecek modeller varsa atabilirsiniz beyaz olursa daha güzel olur
Bilmiyor ve tecrübesiz olabilir.
Yazıp konuyu kirletmek yerine rapor etmen yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus Tuf K1 sanırsam. Mekanik hisli bir klavye, 700TL'ye mekanik hisli bir klavye almanızı önermem.