Dahili olarak var bir şey, ama ekran kartı demeye bin şahit gerek. AMD Radeon HD 6410Dkanka vga giriş yokki artık. neredeyse tüm ekran kartları digital çıkış kullanıyor analog devri üzgünüm ama çoooktan bitti.
Dahili olarak var bir şey, ama ekran kartı demeye bin şahit gerek. AMD Radeon HD 6410Dkanka vga giriş yokki artık. neredeyse tüm ekran kartları digital çıkış kullanıyor analog devri üzgünüm ama çoooktan bitti.
Dahili olarak var bir şey, ama ekran kartı demeye bin şahit gerek. AMD Radeon HD 6410D
bana da yarın ulaşacak bugün testleri yapıp atar mısınız ve bu vizyon bilgisayar nedir sıkıntılı bir yer midirşoktaki asus tuf monitör sanırım kargodan anladığım kadarıyla Vizyon Bilgisayar çıkışlı bugün elime ulaşacak piksel ışık sızdırma ve ghosting durumunu konunun altında paylaşacağım.
evet hocam ama benimkinde ne ölü piksel nede bir hata vardur tahmin edeyim 1-3 piksel hatalı teşhir yada geri iade ürün![]()
Şok vizyon bilgisayarla anlaşmalı zaten her ürünü vizyon gonderiyorşoktaki asus tuf monitör sanırım kargodan anladığım kadarıyla Vizyon Bilgisayar çıkışlı bugün elime ulaşacak piksel ışık sızdırma ve ghosting durumunu konunun altında paylaşacağım.
ben iki defa çektim. taksitli. tek çekim görünüyordu. bugün 6 taksite dönmüş kredi kartımda. bilgine ( iletişim merkezi bana internet sitesindeki taksit imkanında teknik sorunlar olduğunu söylemesine rağmen )6 taksitle aldim diye aldım tek çekim yapdılar iptal istedim kargolamişlar sizce peşine bu fiyata alınır mı
hangi bankaydi benimki deniz kart olmadı taksit flnben iki defa çektim. taksitli. tek çekim görünüyordu. bugün 6 taksite dönmüş kredi kartımda. bilgine ( iletişim merkezi bana internet sitesindeki taksit imkanında teknik sorunlar olduğunu söylemesine rağmen )
akakçede en ucuz 3380lerde geziyordu baktığımda 3099 aldın peşine bu fiyata alınır mı dediğin en ucuzdan 300tl daha ucuz. sence?6 taksitle aldim diye aldım tek çekim yapdılar iptal istedim kargolamişlar sizce peşine bu fiyata alınır mı