Neler Yeni

Şok marketten Rampage monitör aldım

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Hayırlı olsun hocam. Fiyatına göre güzel monitör. Güle güle kullan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat Akyol
Şok markette satılan Rampage 1ms 144hz monitör satın aldım.
Düşüncelerinizi merak ediyorum. Sizce almakla iyi yapmış mıyım?
Monitörü aldım incelememi sunuyorum alıcak arkadaşlara;
Rampage`in birçok ürünü dahil olmak üzere çok fazla sorun ve şikayet ortaya çıkıyor ve az önce daha 30dk oldu ve Rampage`in 1500TL ye satılan RM-344 modelini satın aldım ve ilk 10 dakika boyunca gtx 1660 super r5 3600 bir sistemde denemesini yaptım açıkçası IPS özelliği gerçekten güzel yapılmış hissiyatını vs veriyor ayrıca 165hz seçeneği de mevcut, fakat CS:GO açtığımda ölüm maçı girdim ve 2 dakika sonrasında monitör bi anda kapandı. Kabloları dikkatle çıkardım ve tekrar yerine taktım ve bu mesajı yazarken de monitör hala takılı ilk monitörden 2. monitör algılama dahil denedim fakat gözükmüyor hatta monitöre güç gittiğini de sanmıyorum. Alıcak arkadaşlara belirtiyorum İade talebinde bulunamazsınız size sadece garanti seçeneği veriyorlar, garanti süresine ise 10 ila 15 - 20 gün diyorlar. Tabi bu kesin bir tarihlendirme değil daha erken de sürebilir ortalama bu şekilde söylediler. Ekran hakkındaki diğer şikayetleri ve yorumları da okudum herkes IPS panel olduğundan 144 hz 1ms ve 1500 tl ye satıldığından dolayı öneriyor fakat ekranın sorunları satın aldıktan sonra çıkar arkadaşlar. Şikayetleri vs dikkatle okuyup ona göre almanızı ve hatta üstüne 500 tl daha ekleyip 2000e indirimlerden faydalanıp daha düzgün bir markada daha düzgün şikayetleri az ve çoğunlukla önerilen uzun vadeli bir monitör almanızı öneririm.

Son düzenleme:
Top Bottom