Bol Tereyağlı İskender
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 487
- İsim
- Cihan Duman
Konu için teşekkürler fakat yerinin burası olduğunu düşünmüyorum forumda 20k mesaj kasan hayatı olmayan(?) asosyal(?) insanlar için onlara ekmek vermekten başka bir şey değil aşağılarlar hakaret/alay eder geçerler. Bu arkadaşların kanaat önderleri neyi savunursa onların veya çoğunluğun peşinden sorgusuz sualsiz giderler Yasada bulunan "Yasayı doğru uygulamayan belediye başkanlarına bilmem kaç yıl verilecek ceza"yı bile tarafsız asla muhalif belediyeleri sıkıştırmak için olmadığını kendi ittifakındaki belediyelerin soruşturmalarının sular seller gibi geçiştirilip unutturulmayacağını zannettikleri ve sevgili hükümetimize sonsuz güven duydukları için sonuna kadar destekliyorlar İşte bu yarı cahil seçmenden korkacaksınBakın burada da sahipli hayvanların yaptıkları sokaktaki köpeklere yükleniyor. Yalan haberlerde de sıkça yapılıyor.
Isırabilir diye bütün köpekleri öldürmeyi ben doğru bulmuyorum.
İnsan düşünüyor da ne oluyor. Bir erkek bir kızı istismar edince diğer erkeklerde yapabilir diye herkesi hapse atmıyoruz.
Ama o insan diyeceksin, peki...
Mesela alerjin varsa arı sokunca ölebilirsin. Şimdi biz çözüm olarak bütün arıları ortadan mı kaldırmalıyız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum ben karar mercii değilim, sizde değilsiniz bunu biliyorum. Burada yazdıklarımın çok fazla bir şey değiştirmeyeceğini de biliyorum.
Gerçekler çarpıtılmasın doğrusu ile bilinsin, benim amacım o.