turknetten şaşmaFiyat olarak Şoknet en uygunu ama genel deneyim olarak çok farkları var mı yorumlarınızı merak ediyorum.
hepsi 3 aydan sonra fiyat yükseltiyor biz 3 ayda bir internet dğeişiyozFiyat olarak Şoknet en uygunu ama genel deneyim olarak çok farkları var mı yorumlarınızı merak ediyorum.
hepsi 3 aydan sonra fiyat yükseltiyor biz 3 ayda bir internet dğeişiyoz
4-5 aylık lazım bana sonra büyük ihtimalle iptal ederim o sürede tek operatörle hem ucuz hem sorunsuz hizmet alsam iyi olur 5 ay için de iki operatör kullanmayalım dedim.3 ayda bir türknet netspeed arasında geçiş yap
sorunsuz olup olmayacağı altyapınıza bağlı bende netspeed hiç sıkıntı çıkartmadı4-5 aylık lazım bana sonra büyük ihtimalle iptal ederim o sürede tek operatörle hem ucuz hem sorunsuz hizmet alsam iyi olur 5 ay için de iki operatör kullanmayalım dedim.
Altyapımda sorun çıkmaz diye düşünüyorum ama operatör kaynaklı sorunlardan endişeliyim. Türknet kullanmıştım mesela internet erişimim sürekli gözükmesine rağmen adamların yönlendirme sorunları yüzünden olduğunu tahmin ettiğim anlık kopma sorunları vardı. Türk Telekomda pek sorun yapmadım mesela ama o da çok pahalı o kadar vermek istemiyorum.sorunsuz olup olmayacağı altyapınıza bağlı bende netspeed hiç sıkıntı çıkartmadı
Millenicom senede birkaç kez kafayı yeme sürecine giriyor ama onun dışında kopma vs. yaşatmıyor. Yani tartışılır ama en azından stabil diyebilirim.
Millenicomu eliyorum o zaman, internetin stabil olması ana önceliğim bir de bendeki şansla o birkaç kez olan şeylerin hepsi beni bulurMilleninin müşteri hizmetleri berbatın da ötesi bir kere ulaştığımı bilmiyorum. Ona hiç bulaşma. Netspeed daha iyidir ona göre her konuda.
Millenicomu eliyorum o zaman, internetin stabil olması ana önceliğim bir de bendeki şansla o birkaç kez olan şeylerin hepsi beni bulur
Şoknet nasıl acaba onun hakkında yorum pek yok ve fiyatı da ucuz 1 ay bedava kalan 4 ay hıza göre 420-450TL olarak 5 ay kullandırıyorlar.