Yardım Şoktan Dualsense alınır mı?

En mantıklısı gerçekten bu aslında. 2. El driftli bi tane alıp ben de yaptırtmayı planlıyorum bi ara
Hocam ben yaptırdığım yerdeki adama güvendiğimden ona yaptırdım ama inan ki pahalıya yapıyor gibime geldi. Tanesine 450 çekmişti, sonradan 650 falan yaptı herhalde. Daha ucuz ve benzer kalitede yapan yerler varmış. Araştırsanız bulursunuz aslında.

Hocam ben yaptırdığım yerdeki adama güvendiğimden ona yaptırdım ama inan ki pahalıya yapıyor gibime geldi. Tanesine 450 çekmişti, sonradan 650 falan yaptı herhalde. Daha ucuz ve benzer kalitede yapan yerler varmış. Araştırsanız bulursunuz aslında.
Hall effect mi yaptırdınız yoksa tmr mı

Mavi olana Hall Effect yaptırmıştım TMR yoktu o aralar, 30.yıl'a TMR yaptırdım.
Tmr'ı ben alayım adama taktırayım demiştim burada ama kabul etmedi bizim burdaki. Bizde hall effect 4.0 var diyor sadece tahminen elindeki modülün markasından bile haberi yok

Dualsense daha iyi

Tmr'ı ben alayım adama taktırayım demiştim burada ama kabul etmedi bizim burdaki. Bizde hall effect 4.0 var diyor sadece tahminen elindeki modülün markasından bile haberi yok
BizimPS'ti galiba işletme adı benim yaptırdığım. Oraya da bir sor istersen. Gerçi senin bahsettiğin yerle aynı mı bilmiyorum.

Yıllardır pc için xbox kullansam da hep dualsense kullanmak istemişimdir. Fiyatı bana mantıklı geldi ama şoktan alınır mı fiyatına değer mi bilmiyorum.
almak istiyorsan bu kontrolcüyü alabileceğin en iyi yerler kurumsallar öte tarafta her yer ya ikinci el yada yan sanayi sıfır diye satıyorlar.

Adamın hevesi mahvetmissiniz kol tavsiyesi istememiş dualsense almak istiyor sadece
İlle dualsense almak istese bu konuyu açmaz zaten. Bu forumun amacı en iyi seçeneği bulup yardımcı olmak

Yıllardır pc için xbox kullansam da hep dualsense kullanmak istemişimdir. Fiyatı bana mantıklı geldi ama şoktan alınır mı fiyatına değer mi bilmiyorum.
PC için Xbox daha optimize çalışıyor dualsense almak mantıksız olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,860
Üyeler
174,791
Son üye
MortalX
Geri