Yardım PC için DualSense alınır mı?

Satıcılar sıkıntı hocam. Birde garanti var mı yok mu orijinal mi sıfır mı belli değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dualsense almasam hiçbirini almam zaten 😃
Kankam güveniyorsan şoka alabilirsiniz. Forumlara sorun istediğinizi ama bilinki elbet birisi beğenmez bu ürünü. Yok şu kolda zort özelliği var yok onda bırt sorunu var. Bu her zaman devam eder. Dualsense gayette güzel bir koldur ve parasının hakkını verir. Çok merak ediyorum bu insanlar, değişik özellikli kolların bu değişik özelliklerini ne derece kullanıyor. Bence tamamen boş bir düşünce, daima kağıt üzerindeki şeye bakıyorlar. Aynı şey tek kollarda değil telefonlarda ve laptop gibi teknolojik ürünlerin hepsinde var. Örnek veriyorum iPhone'un 60 hz kullanması gibi. Allah için 120 hz olması sana ne fayda sağlayacak? 4k fotoğraf ve video çekebiliyor, her oyunu oynatabiliyor. Sanki telefonda hz önemli birşeymiş gibi. Foruma fikir danışabilirsin ama son söz her zaman sizindir kral. Dualsense alabileceğin en iyi kollardan al bir tane keyfine bak. Lütfen gereksiz özellikleri yüceltmeyi bırakın

O zaman almayın hocam xbox da gayet yeterli.
Tlou oynadığım için değil. Hissiyat arıyorum ve bu yüzden yıllardır klavyeyle oyun oynamayı bile hayatımdan çıkarmışım. Düz titreşimden başka hissiyatı olmayan dualsense karşısında hiçbir artısı olmayan en az 10 0 geride olan xbox 360 fosilinden kalma özelliklerden farkı olmayan bumperları çabucak kırılan kontrolcü mü daha iyi?

PC için bu paraya alabileceğin belki de en dandik ürün. Çok daha dayanıklı 3. parti ürünler var bu paraya.
Kaynak?

Tlou oynadığım için değil. Hissiyat arıyorum ve bu yüzden yıllardır klavyeyle oyun oynamayı bile hayatımdan çıkarmışım. Düz titreşimden başka hissiyatı olmayan dualsense karşısında hiçbir artısı olmayan en az 10 0 geride olan xbox 360 fosilinden kalma özelliklerden farkı olmayan bumperları çabucak kırılan kontrolcü mü daha iyi?

Kaynak?
Diğer arkadaşların önerdiği kollara yönelebilirsiniz veya tetik titreşimli bir model istiyorsanız 8bitdo 3-mode öneririm. Dualsense nin joystickleri potansiyometreli olduğu için zaman içinde stick drift problemine yol açıyor. O yüzden PC için almanın hiç bir mantığı yok piyasada çokca hall efect veya tmr joystickli ürünler bulunuyor bu paralara.

Diğer arkadaşların önerdiği kollara yönelebilirsiniz veya tetik titreşimli bir model istiyorsanız 8bitdo 3-mode öneririm. Dualsense nin joystickleri potansiyometreli olduğu için zaman içinde stick drift problemine yol açıyor. O yüzden PC için almanın hiç bir mantığı yok piyasada çokca hall efect veya tmr joystickli ürünler bulunuyor bu paralara.
Hocam aslında hissiyat açısından dualsense daha mantıklı kalıyor. Drift olana kadar kullanıp tamircilerden hall effect veya tmr modülü taktırtabilir sonradan bu sayede hem haptic feedback ve adaptif trigger özelliklerini kullanabilir ps oyunlarında hem de sonradan daha uzun ömürlü bir kolu olur ama dediğinize de katılıyorum daha düşük fiyatlara daha uzun ömürlü kollar bulunuyor ki bunları almak genelde daha mantıklı ama tercihlere göre özellikle titreşim hissiyatı açıısından dualsense daha mantıklı kalıyor xbox kollarına veya tetik titreşimli xbox lisanslı modellere göre

Xbox kolu zaten alınmaz hocam

Kankam güveniyorsan şoka alabilirsiniz. Forumlara sorun istediğinizi ama bilinki elbet birisi beğenmez bu ürünü. Yok şu kolda zort özelliği var yok onda bırt sorunu var. Bu her zaman devam eder. Dualsense gayette güzel bir koldur ve parasının hakkını verir. Çok merak ediyorum bu insanlar, değişik özellikli kolların bu değişik özelliklerini ne derece kullanıyor. Bence tamamen boş bir düşünce, daima kağıt üzerindeki şeye bakıyorlar. Aynı şey tek kollarda değil telefonlarda ve laptop gibi teknolojik ürünlerin hepsinde var. Örnek veriyorum iPhone'un 60 hz kullanması gibi. Allah için 120 hz olması sana ne fayda sağlayacak? 4k fotoğraf ve video çekebiliyor, her oyunu oynatabiliyor. Sanki telefonda hz önemli birşeymiş gibi. Foruma fikir danışabilirsin ama son söz her zaman sizindir kral. Dualsense alabileceğin en iyi kollardan al bir tane keyfine bak. Lütfen gereksiz özellikleri yüceltmeyi bırakın
Burada malesef şöyle bir olay var: oyun kollarında ekran vb olmadığı sürece kullanılmayan özellik fazla olmuyor. Mesela tmr veya hall effect stickler. Bunlar hem daha hassas hem de daha uzun ömürlü teknolojiler olduğundan özellikle xbox koluna kıyasla yeni kollar öne çıkıyor. Stickleri kullanmama gibi bir şansımız da neredeyse olmadığından bunlar önemli özellikler oluyor özellikle xbox ve dualsense gibi kollarda potansiyometre denen fiziksel temasla işeyen sistemler olduğundan bunlar aşındıktan sonra stick drift oluşuyor ve oyun deneyimi baltalanıyor. Ayrıca sticklerin etrafında kolun kasasında genelde farklı bir renkte ufak parlak daireler oluyor bu 3. Parti kollarda. Onlar da anti friction ring adı verilen şeyler ve kenarlarda sürterken sticklerinizi dış plastiğinin aşınmasını ve zaman geçtikçe sürterek kullanma hissiyatınızın olmamasunı sağlıyor. Haricinde ekstra arka tuşlar özellikle sticklerin üstüne tıklamayla işlem yaptığınız oyunlarda yani l3 r3 kullanmak gereken oyunlarda fazlasıyla faydalı ve hatta fps oyunlarında gerekli bir özellik haline geliyor. Bazı kollarda ise klavye üstündeki tuşları atayarak işinizi kolaylaştırmanızı sağlıyorlar ve koltuğunuzda arkanıza yaslanarak oynarken ekstra bir efora gereksinim duymadan devam etmenizi sağlıyorlar. Haricinde gecikme süresini kısaltan polling rate'in yüksek olması veya dongle ile beraber gelerek bt gibi stabil olmayan bir bağlantıdan insanları kurtarmasının da gereksiz özellikler olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Şarj standı bulunması veya trigger stoplar gibi özellikler belki fazla gelebilir veya herkes kullanmayabilir ama bunlar genelde gene deneyimi iyileştiren ve kolu doğru koşullarda şarj etmenizi sağlayan ve yer derdini genelde ortadan kaldırıp saklamayı kolaylaştıran çözümler. Ekran gibi bir şeyi olmadığı sürece dediğim gibi çok da ekstra özellikleri olmuyor veya olsa bile daha pahalıya gelmiyorlar 1. Parti kollardan genellikle zaten.

Bu da çok güzel bu arada ama siteyi hiç bilmiyorum.

Hocam aslında hissiyat açısından dualsense daha mantıklı kalıyor. Drift olana kadar kullanıp tamircilerden hall effect veya tmr modülü taktırtabilir sonradan bu sayede hem haptic feedback ve adaptif trigger özelliklerini kullanabilir ps oyunlarında hem de sonradan daha uzun ömürlü bir kolu olur
Direkt bunu da yapabilirsin. İki Dualsense'e de öyle yaptım ve çok memnunum. Hatta beyaz olanı 30. Yıl versiyonuna çevirdim, mavi olana back button takıp pro controller'a benzetmeye çalıştım. Çok da güzel oldu açıkçası ve hiçbir yeni özelliği de kapatmadım. Best of both worlds.
IMG_0635.webp
7F5F432C-BBF1-470F-98C0-32B3E323792A.webp

IMG_0636.webp
IMG_0683.webp

Direkt bunu da yapabilirsin. İki Dualsense'e de öyle yaptım ve çok memnunum. Hatta beyaz olanı 30. Yıl versiyonuna çevirdim, mavi olana back button takıp pro controller'a benzetmeye çalıştım. Çok da güzel oldu açıkçası ve hiçbir yeni özelliği de kapatmadım. Best of both worlds.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
En mantıklısı gerçekten bu aslında. 2. El driftli bi tane alıp ben de yaptırtmayı planlıyorum bi ara

Aynı fiyata çok daha iyileri var çünkü. Dualsense küçüklükten kalma istektir olur geçer. Gamesir cyclone 2 çok saha iyi.
Gamesir Cyclone 2 dediğiniz kontrolcünün analog yerleri bile birbirinden ap ayrı yerlerdeyken nasıl önerdiniz anlamadım
PC'de dualsense kullanan ve bunun rehberini yapmış biri olarak öneririm güzel bir ürün PS oyunlarında da tam desteği var adaptive trigger dahil
İnternetten de alabilirsiniz ama en güvenilir satış amazondadır bir bakın derim
Satıcı başka bir firma olsa bile kolay kolay bir sıkıntı yaşamazsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,553
Üyeler
174,895
Son üye
maviykt
Geri