Aybars Han
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,586
- İsim
- İsmi ismi.
Eğer ana dilin Türkçe ise ''kardeşim'' kelimesinin her zaman kendinden küçük bir kişi için ve yahut küçümsemek için söylenmez.Sosyalist sol otoriter soldur kardeşim benim.
Sosyalist solu savunan kim? Atatürk sosyal alanda özgürlükçü ekonomik alanda devletçidir. Biz buna özgürlükçü sol diyoruz canım.
7. sınıfsın muhtemelen, 2 katına yakın yaşım vardır kardeşim deme komik duruma düşüyorsun.
Atatürk "başından itibaren özel teşebbüsü esas tutmuş ve ölünceye kadar bu prensibi tatbik etmiştir." "Atatürk devletçi değildi; liberal ekonomiden yanaydı. Demektedir.sabahattin selek ölümünün birinci yılında inönü demokrasiye geçişAtatürk-inönü ayrılığı milliyet 04.01.1975 (inönünün kendi sözleri)
Atatürk ekonomide de devletçi değildir.
Bana anlatdığın şey sosyalist devlet ile sosyal devlet farkı. Ancak 40 yıl önceden kalma kavramların hatası olsa gerek sağ ve sol diye bir kutba mensubum dersen bu tam anlaşılmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üstelik yazdığım mesaja baktım kardeşim derken senden ya da jokerden bahsetmiyormuşum öyle olsada sıkıntı yok amacın ne olduğu bellli benden büyük olduğunuzu biliyorum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizede demişim bu arada ancak amacım belli dediğim gibi