Kemalizm dönemsel bir ideolojidir dönemine göre reforma uğrar, devletçilik ilkesi geçerli değilken bu devirde Laikliğe daha fazla dikkat etmeliyizNe sağcı ne solcu Atatürkçü olup onun ilkelerini yasatmamiz gerektiğini düşünüyorum
Elvan teröristti laSağcılar (liberaller hariç) devlettapar olurlar. Çoluk çocuk kadın erkek demeden hepsine işkence yapmak kabul edilebilirdir çoğuna göre.
Örnekleri var, Esat Oktay, Adolf Hitler, Berkin Elvan'ın ölümüne emir verenler (ismini anmak sıkıntı olabilir), Kenan Evren (Atatürkçü maskesi taksa da otoriter bir sağcıdır.) vs vs.
Solculuk tam anlamıyla insan der. İnsanın temel haklarının sağlanmasından daha normal bir şey var mı? Hiç bir insan ölmesin, hiç bir insan soğukta yatmasın, hiç bir çocuk okuldan mahrum kalmasın der. Şimdi Stalin'i kötüleme bana, Stalin de katildir. Onu inkar etmiyor ve iyi örnek göstermiyorum.
Büyünce geçer.Yıl 2023 hala Sağ-Sol sorularımı var cidden ? Öyle kavramlar kalmadı artık anlayın şunu lütfen.
o7 Kenan Evren
Forumda adabınızı takınmanızı öneririm. Mahallede ensesine şaplak attığın arkadaşın değilim ben.Elvan teröristti la
o çocuğa aile tarafından terör sempetizanlığı aşılanmışsa o fikirden kolay kolay dönmezler.Öyleyse al tüm teröristleri rehabilite et bakalım oksijen israflarıyla uğraşmaya değmez.Büyünce geçer.
Forumda adabınızı takınmanızı öneririm. Mahallede ensesine şaplak attığın arkadaşın değilim ben.
13 yaşında bir çocuk elinde sapanla çıktığı için mi vuruldu?
Ki şöyle de bir durum var, bir insan teröre sempati duyabilir, kendisini temsil ettiğini düşünebilir. Devletin görevi çocukları öldürmek değil, onlara milli değerleri aşılamaktır.
Dün 19uma girdim. Vücut yaşı önemli değil. Akıl yaşı önemli.Büyünce geçer.
Forumda adabınızı takınmanızı öneririm. Mahallede ensesine şaplak attığın arkadaşın değilim ben.
13 yaşında bir çocuk elinde sapanla çıktığı için mi vuruldu?
Ki şöyle de bir durum var, bir insan teröre sempati duyabilir, kendisini temsil ettiğini düşünebilir. Devletin görevi çocukları öldürmek değil, onlara milli değerleri aşılamaktır.
Kesinlikle katılıyorum. Demokratik ülkede siyasi görüşten dolayı idam eden zihniyeti savunmak için ortaokullu falan olmak gerek. Faşist darbeyi savunursunuz, sağ solu kes falan diye gezersiniz profile Zafer Partisi logosu koyarsınız. Zafer partisinin aşırı sağ ve ırkçı bir parti olduğunu kavradığınızda tekrar tartışalım.Dün 19uma girdim. Vücut yaşı önemli değil. Akıl yaşı önemli.
Demokratik ülkede siyasi görüşten dolayı idam eden zihniyeti savunmak için ortaokullu falan olmak gerek. Şu cümle harbi koparttı beni ya. Siyasi görüşlerinden dolayı kimse öldürülmedi. Siyasi görüşleri uğruna propaganda , cinayet , taciz ve adam yaralama suçlarını işleyenler öldürüldü. Olayları bakmak istediğiniz şekilde yargılamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz?Kesinlikle katılıyorum. Demokratik ülkede siyasi görüşten dolayı idam eden zihniyeti savunmak için ortaokullu falan olmak gerek. Faşist darbeyi savunursunuz, sağ solu kes falan diye gezersiniz profile Zafer Partisi logosu koyarsınız. Zafer partisinin aşırı sağ ve ırkçı bir parti olduğunu kavradığınızda tekrar tartışalım.
Sosyalist sol otoriter soldur kardeşim benim.@Mete Yavuz
@
🃏JOKER🃏
Tamam kardeşim en solcu sizsiniz, solcu olmayanlara gülücük atıp ''velet'' muammelesi yapan sizsiniz tamam....
Atatürk'ün sosyalist solcu olduğunu düşünen varsa dm yazabilir değil kardeşim kanıtlarım....