SolidWORKS öğrenmek için hangisi mantıklı?

BeratColak5

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
SolidWORKS de kendimi geliştirmek istiyorum makine mühendisliği mezunuyum online kurs almayı düşünüyorum fakat iki platform arasında kaldım öneriniz nedir?
Sorbil veya Udemy. İkisi de bitince sertifika veriyor uluslararası fakat sorbil daha uygun fiyat olarak daha önce kullanan ya da bilgisi olan var mı?

Hiçbirinin sertifikasının bir önemi yok, her iki platformda bulabileceğin eğitimleri YouTube'da da bulabilirsin, yok ben ille eğitim alacağım dersen de farketmez ikisinden de bak yorumları iyi olan saati uzun olan bir tanesini al geç, burada önemli olan sertifika değil senin öğrenmen.

Sadece tasarım yapacaksan SolidWORKS ve Catia ( Bu 2 si üretimle alakalı başkada bir bk yaramaz)
İnşaat proje işinde çalışacaksan AutoCAD

platformun bir önemi yok, ben udemy'den indirimli bir eğitim almıştım oradaki ders sırasına göre ilerlemiştim. benzer eğitimler her yerde var. yani kimse atomu yeniden parçalamıyor olanı anlatıyor gerisi sana kalmış bir şey

Cevaplar için teşekkürler. Tasarım alanında gelişmek istediğim için solidWORKS düşündüm 3d modellemek için

Geri