Fetocu seni hain p*klı (!)Günah, haram, kader, "bize ters" diye diye bu milleti uyutup gerçek projelerini uyguladılar bu ülkeye... Şu an muhalefette ve iktidarda kim varsa hepsi proje adamıdır.
2018 dolar kuru sandım Allah affetsin
Mozambik Meticalı 1 tl ye karşı değersiz yuppi Allah milletimize zaval gelmesin RTE Erdoğan auuu2018 dolar kuru sandım Allah affetsin
RTE ye sallicam da iceri alınmak istemiom lise yeni bitti şimdi başıma iş almayayım gelecek hayatımdaMozambik Meticalı 1 TL ye karşı değersiz yuppi Allah milletimize zaval gelmesin RTE Erdoğan auuu
Ön siparişte zam gelen dünyadaki tek arabasını yaptı kardeşim. Sen elinde afyon 13 pıro meks vardır kesin bizim reisimiz nokia 3310 kullanıyorki halkımız fakirlikten ölmesinRTE ye sallicam da iceri alınmak istemiom lise yeni bitti şimdi başıma iş almayayım gelecek hayatımda
Reis yüzünden Poco X3 Pro yu yurtdışından aldım a*k 2-2.5 yıl önceÖn siparişte zam gelen dünyadaki tek arabasını yaptı kardeşim. Sen elinde afyon 13 pıro meks vardır kesin bizim reisimiz nokia 3310 kullanıyorki halkımız fakirlikten ölmesin