Neler Yeni

Son Daki̇ka! Fred Fenerbahçe'de!

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Galatasaray’da imza parası ve maaş paketini düşününce benzer bir paraya Zaha transferini yaptı. Her ikisi de satış ihtimali çok düşük oyuncular. Oyun olarak ise çok farklı. Zaha sana hücumda her bölgede iş yapabiliyor. Fred ise ne tam bir kesici ne de tam bir delici. Sanırsam bir ara Eriksen’i oynatmıştı yerine ve çok daha efektif olmuştu. Fred Ndombele orta sahası düşünülüyorsa bence çok yanlış iş. Teknik tarafı detaylı tabii
Evet doğru Zaha transferi bir nevi o paraya geldi fakat bu işin içinde sponsorlarda var yani kasadan çıkan para KAP'taki açıklamasındaki paralar olacak başarı büyük Sponsorluk konusunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi Galatasaray'ın Paredes gibi oyunculara ihtiyacı var oyuncunun İtalya inadı kırılırsa Icardi kontağıyla bu iş çözülecek bu saatten sonra bir Türk rakip takıma gitmesi mümkün değil çünkü teklifleri reddedildi oyuncu tarafından etik bulunmadığı söylenmişti De Paul gibi isimlere inanmıyorum şahsen bir nevi gündemde tutmak için yemler olduğunu düşünüyorum.

donanimci98

80+ Bronze
İcardiyi 10 a 4 taksit kapatmışken frede gs hayatta çift hane bonservis vermez.Bonservisi düşük oyuncu zorluyor zaten Erden Timur. GS tarafında öncelik gravenberg olmazsa paradese zorlanacak. Transfer sezonu da kapanırken fırsat transferleri düşecektir. TR için Fred çift hane verilecek bir futbolcu değil.Yoksa ingilterede 10-15 atarlar ya tutarsa diye.

Evet doğru Zaha transferi bir nevi o paraya geldi fakat bu işin içinde sponsorlarda var yani kasadan çıkan para KAP'taki açıklamasındaki paralar olacak başarı büyük Sponsorluk konusunda.

Şimdi Galatasaray'ın Paredes gibi oyunculara ihtiyacı var oyuncunun İtalya inadı kırılırsa Icardi kontağıyla bu iş çözülecek bu saatten sonra bir Türk rakip takıma gitmesi mümkün değil çünkü teklifleri reddedildi oyuncu tarafından etik bulunmadığı söylenmişti De Paul gibi isimlere inanmıyorum şahsen bir nevi gündemde tutmak için yemler olduğunu düşünüyor
İcardiyi 10 a 4 taksit kapatmışken frede gs hayatta çift hane bonservis vermez.Bonservisi düşük oyuncu zorluyor zaten Erden Timur. GS tarafında öncelik gravenberg olmazsa paradese zorlanacak. Transfer sezonu da kapanırken fırsat transferleri düşecektir. TR için Fred çift hane verilecek bir futbolcu değil.Yoksa ingilterede 10-15 atarlar ya tutarsa diye.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Gravenberch Türkiye'de oynamak istemiyor şu an bildiğim kadarıyla Paredes'e yöneldi yönetim zaten Menajeri İstanbul'a geliyordu en son umarım güzel bir sonuç çıkar kendisi sevdiğim bir oyuncu umarım Roma hayali suya düşer. :)

donanimci98

80+ Bronze
Gravenberch Türkiye'de oynamak istemiyor şu an bildiğim kadarıyla Paredes'e yöneldi yönetim zaten Menajeri İstanbul'a geliyordu en son umarım güzel bir sonuç çıkar kendisi sevdiğim bir oyuncu umarım Roma hayali suya düşer. :)
Parades gündemde tutulup başka oyuncular peşinde koşuluyor olabilir. Zaha ve Tete bir anda geldi. Zaniolo satışı sonrası nakit para da gelince transferler inecektir. Orta sahanda bariz eksik varken ve hucüm hattında yeterli futbolcu varken Tete Zaha çekiyorsan. Çok sağlam 8 numara indirmen gerekir. Yoksa bir çuval incir berbat olur. Bekleyelim nasıl çözecekler.

Süper lig için bu masrafların her iki takım içinde bir mantığı yok, 20 takım varsa 13-14 tanesi sana kapalı oynuyor zaten. Eğer hedef başka bir kupa ise evet o zaman anlamlı oluyor. Bu sezon transferler bakımından en büyük fark, bir tarafın bir plan çerçevesinde oyununa uygun ve uygun maliyetli transferler yapması ve bir tarafın ise menajer önerisi, diğer takımların ilgilendiği ve biraz da tanınır oyuncuları alması.

Maribor maçı sonrası Dzeko sanki tek başına olmayacak diyen takımın yedek forvetleri Batshuayi ve King’in, Dzeko ile alakası olmayan bir oyun stili olması, Beşiktaş almasın diye alınan Dijku ki yerli kuralı varken Serdar’ı oynatırsan kaleyi de yabancı yapıyorsun, doğru planlama yapılmadığı için 15M’e alınan milli takımın el freni ve oyun stili Kahveci olan Cengiz Ünder. Saysam devam eder böyle

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Süper lig için bu masrafların her iki takım içinde bir mantığı yok, 20 takım varsa 13-14 tanesi sana kapalı oynuyor zaten. Eğer hedef başka bir kupa ise evet o zaman anlamlı oluyor. Bu sezon transferler bakımından en büyük fark, bir tarafın bir plan çerçevesinde oyununa uygun ve uygun maliyetli transferler yapması ve bir tarafın ise menajer önerisi, diğer takımların ilgilendiği ve biraz da tanınır oyuncuları alması.

Maribor maçı sonrası Dzeko sanki tek başına olmayacak diyen takımın yedek forvetleri Batshuayi ve King’in, Dzeko ile alakası olmayan bir oyun stili olması, Beşiktaş almasın diye alınan Dijku ki yerli kuralı varken Serdar’ı oynatırsan kaleyi de yabancı yapıyorsun, doğru planlama yapılmadığı için 15M’e alınan milli takımın el freni ve oyun stili Kahveci olan Cengiz Ünder. Saysam devam eder böyle
Ve hala Twitter kitlesinin Ali koç başkan diye ortalığı yıkması peki hiç haberleri yok bu takımın onlara yar olmayacağından umarım en yakında bir şeyleri anlamaya başlarlar ne diyeyim Galatasaray taraftarı Erden Timur'a güvenmeye devam etsin belki o transfer eylülde gelir fakat hepimizi sevindiren bir çilek olur bilemeyiz :D

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Konunun özeti Galatasaraylılar ağlamış. Şaşırtmadı.

Sponsorlar diye bir şey var. Onlar karşılıyor, haberin olsun. Kasadan çıkmıyor para.
Kasaya giren para sponsor sayesinde oluyor. Mesela 5M bu sene sponsor anlaşması yaptık dedi adamın da 4 milyon maaşını sponsor karşılıyor dedi. O 5 milyon oraya gitmiş oluyor. Şu sponsor palavrası bir bitmedi. Parayı az göstertmek için yapılıyor.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Bu ağlamak değil gerçekleri konuşuyoruz burada yönetim o işten çoktan çekilmişti çünkü United tarafı fazla para istiyordu bu kadar Fulham en son 11'e çıktı Fenerbahçe 15 verince o iş kapandı ben kimsenin takımda Fred görmesini istediğini düşünmüyorum açıkçası daha iyi alternatifler ve seçenekler var iken sadece denendi :D

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu ağlamak değil gerçekleri konuşuyoruz burada yönetim o işten çoktan çekilmişti çünkü United tarafı fazla para istiyordu bu kadar Fulham en son 11'e çıktı Fenerbahçe 15 verince o iş kapandı ben kimsenin takımda Fred görmesini istediğini düşünmüyorum açıkçası daha iyi alternatifler ve seçenekler var iken sadece denendi :D
Daha düne kadar taptığınız Fabrizio Galatasaray devrede deyip; Whatsapp tayfa yumurcak muhabirler 1 ay önce çekildik deyince whatsapp tayfa gazetecilerinize mi inanıyorsunuz? Sahi o whatsapp tayfa muhabirlerinizden biri ilk başta Tete 8M imza 4-5 arası maaşa geldi demişti :D.

Bilgin olsun Fred, Paredes'ten iyi topçu. Bunu herkes bilir ama işine gelmeyince millet inkar ediyor.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Daha düne kadar taptığınız Fabrizio Galatasaray devrede deyip; Whatsapp tayfa yumurcak muhabirler 1 ay önce çekildik deyince whatsapp tayfa gazetecilerinize mi inanıyorsunuz? Sahi o whatsapp tayfa muhabirlerinizden biri ilk başta Tete 8M imza 4-5 arası maaşa geldi demişti :D.

Bilgin olsun Fred, Paredes'ten iyi topçu. Bunu herkes bilir ama işine gelmeyince millet inkar ediyor.
1 senelik kontratı kalan 20 milyon piyasa değeri olan oyuncuya 15 milyon vermek nasıl başarısız bir transfer hamlesi ise daha ucuza getirilen Tete transferi büyük bir transfer başarısıdır ekstra olarak Yönetim isimleri sızdırmak konusunda çok dikkatli davranıyor o yüzden haber ajanslarının aldığı bilgi her zaman doğru olmayabiliyor ona bakılırsa İngiltere haber ajansları Zaha'ya 8 milyon imza parası verdiğimizi falan söylüyordu tüm foyalar KAP açıklamasından sonra çıktı zaten :D Bu arada söyleyeyim Galatasaray'ın teklifi 5-6 milyon euro arasıydı oyuncu ile ilgili bir görüşme yapıldı evet projeler anlatıldı fakat United'ın istediği rakam yüksek görüldü ve alternatiflere yönelme kararı alındı. Paredes ve Torreira ikilisi o Fred'i unutturur benden söylemesi :D

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Galatasaray taraftarı neden ağlasın adamlar geçen sezonun şampiyonu, neleri eksik? hep fazlaları var :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,822
Üyeler
163,730
Son üye
Reaven1678
Top Bottom