Neler Yeni

Son Daki̇ka! Fred Fenerbahçe'de!

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
1 senelik kontratı kalan 20 milyon piyasa değeri olan oyuncuya 15 milyon vermek nasıl başarısız bir transfer hamlesi ise daha ucuza ve sponsorluklarla birlikte ucuza getirilen Tete transferi büyük bir transfer başarısıdır ekstra olarak Yönetim isimleri sızdırmak konusunda çok dikkatli davranıyor o yüzden haber ajanslarının aldığı bilgi her zaman doğru olmayabiliyor ona bakılırsa İngiltere haber ajansları Zaha'ya 8 milyon imza parası verdiğimizi falan söylüyordu tüm foyalar KAP açıklamasından sonra çıktı zaten :D Bu arada söyleyeyim Galatasaray'ın teklifi 5-6 milyon euro arasıydı oyuncu ile ilgili bir görüşme yapıldı evet projeler anlatıldı fakat United'ın istediği rakam yüksek görüldü ve alternatiflere yönelme kararı alındı. Paredes ve Torreira ikilisi o Fred'i unutturur benden söylemesi :D
Hacı milleti güldürüyorsunuz vallahi. 9 milyon ile şarta bağlı para ile 15 oluyor. Ayrıca Fred'e bu parayı ödediysek o parayı Crespo'yu satıp çıkarabiliyoruz.

Bizim KAP'a belirttiğimiz paralara inanmıyorsunuz da neden kendi belirttiklerinize inanıyorsunuz insan merak ediyor açıkçası. Çünkü objektiflik yok sizde.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Galatasaray taraftarı neden ağlasın adamlar geçen sezonun şampiyonu, neleri eksik? hep fazlaları var :)
Erden Timur effect derim başka bir şey demem :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacı milleti güldürüyorsunuz vallahi. 9 milyon ile şarta bağlı para ile 15 oluyor. Ayrıca Fred'e bu parayı ödediysek o parayı Crespo'yu satıp çıkarabiliyoruz.

Bizim KAP'a belirttiğimiz paralara inanmıyorsunuz da neden kendi belirttiklerinize inanıyorsunuz insan merak ediyor açıkçası. Çünkü objektiflik yok sizde.
10 milyon euro bonservis 5 milyon euro bonuslar 1 senelik kontratı kalmış bir oyuncuya bu kadar para vermek sence mantıklı mı? Sponsorlara özel teşekkür imza töreninde edildi açıp dinleyebilirsin.

Cihangir

80+ Gold
Okan Buruk'un hayali olan, Manchester United'dan oyuncu almak zor dediği futbolcu Fred şuan Fenerbahçe'de. Görüşleriniz nelerdir ?
erden timurun dolarları: ali koç başkan fener hariç herkes şampiyon

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
10 milyon euro bonservis 5 milyon euro bonuslar 1 senelik kontratı kalmış bir oyuncuya bu kadar para vermek sence mantıklı mı?
Sponsor parası dostum. 20-30 küsüre yakın sponsor paramız var. 10 milyonunu bastık aldık. Üzüldüm mü gram üzülmedim. Daha satılacak o kadar topçu varken ayaksız crespoyu satıp parasını çıkarırız. Dert değil bizim için. Ekonomist Ali Koç onu da düşünmüştür. Bu adam her şeyde yanlış yapar ekonomiyi planlamaya gelince hata yapmaz.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Sponsor parası dostum. 20-30 küsüre yakın sponsor paramız var. 10 milyonunu bastık aldık. Üzüldüm mü gram üzülmedim. Daha satılacak o kadar topçu varken ayaksız crespoyu satıp parasını çıkarırız. Dert değil bizim için.
Sponsor paralarını tatil paralarını uçak paralarını çöpe atmışsınız anlaşılan ama anlayabiliyorum yerli kontejan olayı can yakıyor fiyat 15 milyon euro değil mi?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Söylediklerime kabullenmeyeceğin konusunda endişelerim olduğundan yazmamayı tercih ediyorum.
Sen kimsin? senin sözünü dikkate alan kim? ergen muhabbetleri, biz Arabistan'a gittiği kesin gözle bakılan Icardiyi almışız halen onun mutluluğunu yaşıyoruz senin Fredini kim ne yapsın. Zaha çalımından sonra kafayı yemişsin biz de bir şeyler yapsak diye sağa sola saldırıyorsun.

Efendi üslubuyla yorumda bulunan Fenerbahçeli kardeşlerimi yorumdan hariç tutuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Akif Erdem
Sen kimsin? senin sözünü dikkate alan kim? ergen muhabbetleri, biz Arabistan'a gittiği kesin gözle bakılan Icardiyi almışız halen onun mutluluğunu yaşıyoruz senin Fredini kim ne yapsın. Zaha çalımından sonra kafayı yemişsin biz de bir şeyler yapsak diye sağa sola saldırıyorsun.

Efendi üslubuyla yorumda bulunan Fenerbahçeli kardeşlerimi yorumdan hariç tutuyorum.
Beşiktaşlıyım bu muhabbetleri öylece izliyorum en azından kavga derdi yok :D

Dušan Tadić

80+ Silver

Ya bunlar kendi aldıkları oyuncuları bonussuz, bizim sattıklarımız bonussuz ama kendi sattıklarını ve bizim aldıklarımızı bonuslu fiyattan hesaplıyorlar. Öyle bi camia işte bunlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaha'dan Fener'in çekildiğini güvenilir muhabirler zaten yazmıştı. Aynı şekilde Tete için Gs'nin yine saçmalayacağı bilindiği için direkt kulüp açıklama yaptı. Szymanski ve Fred için Kulüp yetkililerinizin yaptığı açıklamaları aşağıya bırakıyorum;

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Zaha'dan Fener'in çekildiğini güvenilir muhabirler zaten yazmıştı. Aynı şekilde Tete için Gs'nin yine saçmalayacağı bilindiği için direkt kulüp açıklama yaptı.
Knkam benim için bu muhabbetlerin tamamı ergen muhabbeti zaten Fener'in kaynakları hep güvenilir olur GS'nin kaynakları için de 40 şahit istenir. Benim bildiğim tek bir şey varsa o da Fenerbahçe'nin bu sezon da şampiyon olamayacağı çünkü Fenerbahçe şampiyon ruhunu kaybetti sezon bitince yorumumu alıntılarsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Akif Erdem
Knkam benim için bu muhabbetlerin tamamı ergen muhabbeti zaten Fener'in kaynakları hep güvenilir olur GS'nin kaynakları için de 40 şahit istenir. Benim bildiğim tek bir şey varsa o da Fenerbahçe'nin bu sezon da şampiyon olamayacağı çünkü Fenerbahçe şampiyon ruhunu kaybetti sezon bitince yorumumu alıntılarsınız.
Bencede Fener yine şampiyon olamaz Galatasaray UCL'de son 16'ya kadar gider.. Beşiktaşlıyım bu arada :)) bizde bi ilk 5 zorlarız gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,463
Üyeler
161,056
Son üye
BlackTT