Knkam benim için bu muhabbetlerin tamamı ergen muhabbeti zaten Fener'in kaynakları hep güvenilir olur GS'nin kaynakları için de 40 şahit istenir. Benim bildiğim tek bir şey varsa o da Fenerbahçe'nin bu sezon da şampiyon olamayacağı çünkü Fenerbahçe şampiyon ruhunu kaybetti sezon bitince yorumumu alıntılarsınız.
Ben de bu çalım işlerini gereksiz buluyorum zaten, bundan karlı çıkan tek taraf oyuncu ve menejeri oluyor genelde.
Şampiyonluk ruhuna gelecek olursak, kimler kimler yıllar sonra şampiyon oldu. En basitinden TS 38 yıl sonra, Napoli 33 sene sonra şampiyon oldu. Gs'nin 14 yıl şampiyon olamadığı bir dönem var, zaten o dönemden sonraki 37 yılda 17 şampiyonluğu var yanılmıyorsam. Ayrıca takımda para için değil sırf başarı için oynayan oyuncular bu sezon çok fazla. Örneğin Tadic, kadroyu yetersiz bulduğu için efsanesi olduğu kulüpten ayrıldı. Dzeko gibi oyunculara Arap takımlarından teklif gelmesine rağmen Fenerbahçe'yi tercih etti.
Yani şampiyonluk ruhunun öldüğü falan yok. Başarı gelmese bile her zaman yarışın içindeyiz. Geçen sezon 13. oldu mesela Gs, aynı şekilde geçen sezonun şampiyonu Ts'nin bu sene esamesi bile okunmadı ama Fenerbahçe iki sezonda da yarıştaydı.
Fener şampiyon olur veya olamaz orasını bilemem ama ben takımdan umutluyum bu sezon
Frede teklif galatasaray yaptı. Uniteda 5 milyon birazda bonustu. Oyuncuyada 2-3 civarı teklifti. Zaten sözleşmesi 1 sene kalmış adama bu kadar yapılır. Fred iyi oyuncu şahsen ben galatasaraylı olarak istemezdim sebebide toreiranında boyu zaten kısa.
Frede teklif yapıldı bekletildi menejeri fener ile iletişime geçti sonrasında menejeri erden timura fener sizden fazla veriyor diyip arayı kızıştırmak istedi. Bizim yönetimde temmuzda verdiğimiz teklif geçerli yükseltmeyeceğiz dedi ve konu kapandı.
Ligimizin kalitesine kalite katacak ama galatasaraya gelse sevinmeyeceğim bir oyuncuydu şahsen. Bize daha dinamik ve boyu en azından +180 civarı biri lazım.
Alan hayrını görsün bu transfer çalımı değil. Zaten şu menejerlerin gazına gelip fazla para vermeyede ne gerek var anlamıyorum.
Ben de bu çalım işlerini gereksiz buluyorum zaten, bundan karlı çıkan tek taraf oyuncu ve menejeri oluyor genelde.
Şampiyonluk ruhuna gelecek olursak, kimler kimler yıllar sonra şampiyon oldu. En basitinden TS 38 yıl sonra, Napoli 33 sene sonra şampiyon oldu. Gs'nin 14 yıl şampiyon olamadığı bir dönem var, zaten o dönemden sonraki 37 yılda 17 şampiyonluğu var yanılmıyorsam. Ayrıca takımda para için değil sırf başarı için oynayan oyuncular bu sezon çok fazla. Örneğin Tadic, kadroyu yetersiz bulduğu için efsanesi olduğu kulüpten ayrıldı. Dzeko gibi oyunculara Arap takımlarından teklif gelmesine rağmen Fenerbahçe'yi tercih etti.
Yani şampiyonluk ruhunun öldüğü falan yok. Başarı gelmese bile her zaman yarışın içindeyiz. Geçen sezon 13. oldu mesela Gs, aynı şekilde geçen sezonun şampiyonu Ts'nin bu sene esamesi bile okunmadı ama Fenerbahçe iki sezonda da yarıştaydı.
Fener şampiyon olur veya olamaz orasını bilemem ama ben takımdan umutluyum bu sezon
Mesaj otomatik birleştirildi:
30 yaşında ve 10 milyon euro bonservis bedeli. Premier Lig'den de teklifler cardı ayrıca. Bir akıllı sizsiniz bu ülkede
Fred güzel transfer. Eğer Cengiz transferi gerçekleşirse yanına bir oyuncu daha alınacağını düşünüyorum. Ndombele kiralanabilir mesela. Ben 15m verildiğini düşünmüyorum. Kap açıklanınca rakamı görürüz. Bence 6 ve 8 numara için yaş kavramı da çok önemli değil. Araştırırsanız dünya çapında 35-40 yaş arası o bölgede oynayan büyük yıldızlar var. Hatta ligimizden örnek verirsek Atiba, Emre Belözoğlu vb. emekli oldukları yaşlar belli. İş tamamen oyuncuda bitiyor.