Neler Yeni

Son Daki̇ka! Fred Fenerbahçe'de!

Sevenenis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enis Seven
Okan Buruk'un hayali olan, Manchester United'dan oyuncu almak zor dediği futbolcu Fred şuan Fenerbahçe'de. Görüşleriniz nelerdir ?
boş yapma 31 yaşında ki adaama 15 milyon euro yersen transfer çalımıymış fenerliler gene kuduruyor aynen transfer çalımı sevinn

Dušan Tadić

80+ Silver
Knkam benim için bu muhabbetlerin tamamı ergen muhabbeti zaten Fener'in kaynakları hep güvenilir olur GS'nin kaynakları için de 40 şahit istenir. Benim bildiğim tek bir şey varsa o da Fenerbahçe'nin bu sezon da şampiyon olamayacağı çünkü Fenerbahçe şampiyon ruhunu kaybetti sezon bitince yorumumu alıntılarsınız.
Ben de bu çalım işlerini gereksiz buluyorum zaten, bundan karlı çıkan tek taraf oyuncu ve menejeri oluyor genelde.
Şampiyonluk ruhuna gelecek olursak, kimler kimler yıllar sonra şampiyon oldu. En basitinden TS 38 yıl sonra, Napoli 33 sene sonra şampiyon oldu. Gs'nin 14 yıl şampiyon olamadığı bir dönem var, zaten o dönemden sonraki 37 yılda 17 şampiyonluğu var yanılmıyorsam. Ayrıca takımda para için değil sırf başarı için oynayan oyuncular bu sezon çok fazla. Örneğin Tadic, kadroyu yetersiz bulduğu için efsanesi olduğu kulüpten ayrıldı. Dzeko gibi oyunculara Arap takımlarından teklif gelmesine rağmen Fenerbahçe'yi tercih etti.
Yani şampiyonluk ruhunun öldüğü falan yok. Başarı gelmese bile her zaman yarışın içindeyiz. Geçen sezon 13. oldu mesela Gs, aynı şekilde geçen sezonun şampiyonu Ts'nin bu sene esamesi bile okunmadı ama Fenerbahçe iki sezonda da yarıştaydı.
Fener şampiyon olur veya olamaz orasını bilemem ama ben takımdan umutluyum bu sezon
Mesaj otomatik birleştirildi:

boş yapma 31 yaşında ki adaama 15 milyon euro yersen transfer çalımıymış fenerliler gene kuduruyor aynen transfer çalımı sevinn
30 yaşında ve 10 milyon euro bonservis bedeli. Premier Lig'den de teklifler cardı ayrıca. Bir akıllı sizsiniz bu ülkede :D

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Frede teklif galatasaray yaptı. Uniteda 5 milyon birazda bonustu. Oyuncuyada 2-3 civarı teklifti. Zaten sözleşmesi 1 sene kalmış adama bu kadar yapılır. Fred iyi oyuncu şahsen ben galatasaraylı olarak istemezdim sebebide toreiranında boyu zaten kısa.
Frede teklif yapıldı bekletildi menejeri fener ile iletişime geçti sonrasında menejeri erden timura fener sizden fazla veriyor diyip arayı kızıştırmak istedi. Bizim yönetimde temmuzda verdiğimiz teklif geçerli yükseltmeyeceğiz dedi ve konu kapandı.
Ligimizin kalitesine kalite katacak ama galatasaraya gelse sevinmeyeceğim bir oyuncuydu şahsen. Bize daha dinamik ve boyu en azından +180 civarı biri lazım.
Alan hayrını görsün bu transfer çalımı değil. Zaten şu menejerlerin gazına gelip fazla para vermeyede ne gerek var anlamıyorum.

Sevenenis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enis Seven
Ben de bu çalım işlerini gereksiz buluyorum zaten, bundan karlı çıkan tek taraf oyuncu ve menejeri oluyor genelde.
Şampiyonluk ruhuna gelecek olursak, kimler kimler yıllar sonra şampiyon oldu. En basitinden TS 38 yıl sonra, Napoli 33 sene sonra şampiyon oldu. Gs'nin 14 yıl şampiyon olamadığı bir dönem var, zaten o dönemden sonraki 37 yılda 17 şampiyonluğu var yanılmıyorsam. Ayrıca takımda para için değil sırf başarı için oynayan oyuncular bu sezon çok fazla. Örneğin Tadic, kadroyu yetersiz bulduğu için efsanesi olduğu kulüpten ayrıldı. Dzeko gibi oyunculara Arap takımlarından teklif gelmesine rağmen Fenerbahçe'yi tercih etti.
Yani şampiyonluk ruhunun öldüğü falan yok. Başarı gelmese bile her zaman yarışın içindeyiz. Geçen sezon 13. oldu mesela Gs, aynı şekilde geçen sezonun şampiyonu Ts'nin bu sene esamesi bile okunmadı ama Fenerbahçe iki sezonda da yarıştaydı.
Fener şampiyon olur veya olamaz orasını bilemem ama ben takımdan umutluyum bu sezon

30 yaşında ve 10 milyon euro bonservis bedeli. Premier Lig'den de teklifler cardı ayrıca. Bir akıllı sizsiniz bu ülkede :D
öff transfer çalımı be yürü be

Cihangir

80+ Gold
neyse beyler lig başladı transferleri görecez ama gs karşısında şansınız yok

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
Deniz Bey
Onu bunu boşverin Avrupa da çok iyi gidiyorlar hepsi

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Batuhan
Fred güzel transfer. Eğer Cengiz transferi gerçekleşirse yanına bir oyuncu daha alınacağını düşünüyorum. Ndombele kiralanabilir mesela. Ben 15m verildiğini düşünmüyorum. Kap açıklanınca rakamı görürüz. Bence 6 ve 8 numara için yaş kavramı da çok önemli değil. Araştırırsanız dünya çapında 35-40 yaş arası o bölgede oynayan büyük yıldızlar var. Hatta ligimizden örnek verirsek Atiba, Emre Belözoğlu vb. emekli oldukları yaşlar belli. İş tamamen oyuncuda bitiyor.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Abdullah
Kanka kupa müzede gelmek istersen 2010 2011 😂
Bütün avrupa şikeci dedikten sonra çokta bir önemi yok tenekenin. İnteri yendiğimiz maçı izleyebilirsin ;)

Trabzonlu olduğunu söylemene gerek yoktu. Zaten bu tarz bi yorum ancak Ts'li birinden gelirdi ;)
Gerçekleri söylemenin Ts ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bir yanma vardı onu gördüm ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,480
Üyeler
161,059
Son üye
Fronero
Top Bottom