Moon Knight
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 445
İmamoğlu da Kemal'ci çıktı son kale CHP'de Mansur Yavaş oda Kemal derse bütün yük Muharrem İnce'ye kalıyor
Ben zaten hep o adamı savundum yine savunuyorum 10 tane oyum olsa hepsini ona veririm adam öğretmen öğretmenden Zarar gelmezneyse biz oyumuzu muharrem inceye verelim en iyisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu seçim kaybedilsin bu ülkede en çok küfrü kk yemiş olacak
Valla Ekrem sabah benim adayim genel baskanim Kemal Kilicdaroglu demisti ama belli olmaz... Mansur Yavas gecmis olarak ulkucu bence IYI Partiye gecip aday olmali...Mansur Yavaş yapmaz öyle onda gurur var CHP ile geldi çünkü ama Ekrem varya o ne yılan koltuk sevdası için valla kabul eder
Hadi inşallahGençler ben söylüyorum yazın bunu köşeye masaya HDP de dahil olacak iyi parti HDP yi istemiyordu şimdi onlarda ayrıldı HDP gelecek Mansur Yavaş da istifa edecek iyi partiden seçime girecek
Kimse o masadan bişey beklemiyor Zaten kendi adaylarında uzaklaşmayan masa ülke yönetemezAltılı masadan umut mu bekliyorsunuz hala. Altılı masa kimi aday gösterirse göstersin oy hak etmiyor mansur yavaşı gösterse dahi hak etmiyor. Şu an en mantıklısı Muharrem ince gibi duruyor.
CHP diye bir parti de artık yok
Hdp gelirse milliyetçi kesim vermez buna oy moy
Doğru dedin onlara oy verenin derdi zaten ülkenin geleceği değil. Oraya hdp gelse yine verirlerKimse o masadan bişey beklemiyor Zaten kendi adaylarında uzaklaşmayan masa ülke yönetemez