🚨SON DAKİKA 🚨6'LI MASA YIKILDI

Herkes AKP'li koyunlara laf söylüyor ama en büyük koyun CHP savunucularıdır.

CHP'lilerde beyin var mı o bile belirsiz.
Şimdi seçime girseler %20 bile göremeyecek ekip İYİ'ye laf atıyor. Gelen gençlikle birlikte artık parazit partisi CHP, tarihin tozlu raflarına inşallah kalkacak. Parazitlerin partisi.

Son düzenleme:
hdp ile ortaklıkları bu kadar belliyken ve onlara bakanlık verebiliriz diyen zihniyetlerin bulunduğu bir masadan kim çıkarsa çıksın hayır gelmezdi. Milli Savunma Bakanlığının hdpye verildiğini düşünsenize...
2. turda KK'nin cumhurbaşkanı olmasındansa RTE'nin cumhurbaşkanı olması benim görüşümce T.C. açısından daha iyi olacaktır.

Herkes AKP'li koyunlara laf söylüyor ama en büyük koyun CHP savunucularıdır.

CHP'lilerde beyin var mı o bile belirsiz.
Şimdi seçime girseler %20 bile göremeyecek ekip İYİ'ye laf atıyor. Gelen gençlikle birlikte artık parazit partisi CHP, tarihin tozlu raflarına inşallah kalkacak. Parazitlerin partisi.
Bu yorumun için sana da koyun der o zihniyet :D

5 ay boyunca Kılıçdarı aday göstermek için mi toplandılar ? Herkes kendi aday olsaydı madem.

Gençler ben söylüyorum yazın bunu köşeye masaya HDP de dahil olacak iyi parti HDP yi istemiyordu şimdi onlarda ayrıldı HDP gelecek Mansur Yavaş da istifa edecek iyi partiden seçime girecek
Hdp”kk aday olursa destekleriz”demişti. Mansur yavaşın öyle bir şey yapacağını sanmıyorum.

Kılıçdaroğlu koltuk sevdası yüzünden ayrıldı bence.

Hepinize 2 sorum olacak!
1- Meral Akşener'in yaptığını doğru buluyor musunuz? (Ben bu kararın milletin lehine yönelik olduğunu düşünüyorum)
2- Aday konusunda aklınızda ki mantıklı kişi kim? (Kesinlikle Mansur Yavaş/Muharrem İnce başka kimseye vermeyeceğim)

Hepinize 2 sorum olacak!
1- Meral Akşener'in yaptığını doğru buluyor musunuz? (Ben bu kararın milletin lehine yönelik olduğunu düşünüyorum)
2- Aday konusunda aklınızda ki mantıklı kişi kim? (Kesinlikle Mansur Yavaş/Muharrem İnce başka kimseye vermeyeceğim)
Kadının o masaya oturması hataydı çok iyi oldu aday da Muharremim olursa tadından yenmez

Geri