🚨SON DAKİKA 🚨6'LI MASA YIKILDI

Şimdi diyelim bir şey oldu ve Mansur Yavaş aday oldu. O zaman Akşener geri mi dönecek?

Kadın söyledi bizim adayımız belli onlar koltuk sevdasına düşmüşler dedi kemal kesin aday
Mansur yavaş olmalıydı bence de. Kemal kesin kazanacağını falan zannediyor. Halkı görmüyor herhalde. Kemal kazansa daha kötü olur ülke. Çok bilgisiz bir insan malesef.

Mansur yavaş olmalıydı bence de. Kemal kesin kazanacağını falan zannediyor. Halkı görmüyor herhalde. Kemal kazansa daha kötü olur ülke. Çok bilgisiz bir insan malesef.
Adam terörist ya daha ne olsun isterse mükemmel bir yönetici olsun iyi yönetsin eğer terörist ise bitti bu millet teröre ve onu destekleyen her bir kişiye müsade etmez

1677857799995.png

Herkes AKP'li koyunlara laf söylüyor ama en büyük koyun CHP savunucularıdır.

CHP'lilerde beyin var mı o bile belirsiz.
Şimdi seçime girseler %20 bile göremeyecek ekip İYİ'ye laf atıyor. Gelen gençlikle birlikte artık parazit partisi CHP, tarihin tozlu raflarına inşallah kalkacak. Parazitlerin partisi.
Bu Kemal, Erdoğan'dan daha büyük akp'li :kekw: :kekw: :kekw:

İyi dayandılar yalnız, ben daha kısa sürer diyordum.

Oy verenler zaten bakacaklar kağıtta Mansur yavaş varsa ona yoksa Muharrem İnce’ye BASACAKlar.

Mansur yavaş ister kendi partisini kurşun yine kazanır o kadar yani
O zor şuan.
Sebebine gelirsek oy vereceklerin listesi genç seçmen orta yaş ve yaşlı kesim oylarını alamaz diyeceksin ki onlar hardcore CHP veya AKP fanı diye ama asıl sebebi gençler arasında ünü var bundan kaynaklanıyor.
Vaatleri , kampanyaları yok.
Ayrıca demiştim Ankara'yı elden bırakmak istemezler diye ve öyle oldu gibi.
Kısacana mansur yavaşın kazanmasının her türlü şuan zor olmasının sebebi budur bana göre he iyi vaadi vardır ve iyi programı olur o zaman değişir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,904
Üyeler
189,345
Son üye
pandanz
Geri