Glioma
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,516
hayır st değil numara attı kız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleyazın tarlada çekinmiştim knk
S-sen bu musun?
hayır st değil numara attı kız
Alıntıyı görüntüleyazın tarlada çekinmiştim knk
ya reis laskkldsakş bak orda kurt yazıyor kurt diyince akla türk gelir sembolümüz olduğu için ismim kurtAlıntıyı görüntüle
S-sen bu musun?
20k azkn
knk önce instalarını alıyorum kızların işimi sağlama alıyorum yani
yok trde yok fazla italyada fln var kızın 20k sc puanı var yazdım whatsapptan dönüş bekliyorum
O zaman olabilir. Arkadaşım çok hoş durumlar yaşamadı Snap'ten eklediği kızlarla.kn
yok trde yok fazla italyada fln var kızın 20k sc puanı var yazdım whatsapptan dönüş bekliyorum
Snapchat adını verkn
knk nude atıp sayfama kayıt ol diyorlar ama onları anlıyorum zaten azs snap puanı ve bitmojisiz hesaplar oluyorO zaman olabilir. Arkadaşım çok hoş durumlar yaşamadı Snap'ten eklediği kızlarla.
kızın mıSnapchat adını ver
Kendi hesabınıknk nude atıp sayfama kayıt ol diyorlar ama onları anlıyorum zaten azs snap puanı ve bitmojisiz hesaplar oluyor
kızın mı
yoksa sende mi düştün bana(!) Anıl sc ismim20k az
üstünde polo tshirt olan saçları sola taralıyoksa sende mi düştün bana(!) Anıl sc ismim
Hadi lan hesabına bakıcamyoksa sende mi düştün bana(!) Anıl sc ismim
üstünde polo tshirt olan saçları sola taralı
keşke buraya atmasaydın onu özelden atabiliyordun neyseHadi lan hesabına bakıcamAlıntıyı görüntüle
a reis benim scdeki kızlar italyan ya irene diye bir kız çok tatlı ama coğrafya be reis askldşlkBuldunda bunuyorsun. Al git girl keyfine bak.