❌İndirim Bitti! (SON gün)Battle.net %67 BAHAR İNDİRİMİ

TahinPekmez

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,576
Son gün 8 NİSAN.
Benim istek listem, hepsi 513 tl den olsaydı bari
555.PNG

Modern warfare 3 e kartımın vrami yeterli mi ultra için? r5 5500 rx 6600 kullanıyorum 8x2 ram

Modern warfare 3 e kartımın vrami yeterli mi ultra için? r5 5500 rx 6600 kullanıyorum 8x2 ram
yettiği kadarını kullanır aga, sıkıntı çıkarmaz galiba ama 3 önerilmiyor. ben cold war almak istiyorum

warzona saatlerini vermiş biri olarak bu oyunlara bu kadar para verilmesini tavsiye etmiyorum. tabi zevk meselesi ama abi bu kadar etmez ya..

MW2 biraz daha düşse alırdım ama bu fiyatı hak etmiyor.

ben hikaye için ve arada online takılırım diye alırım. 3 de bu iyi değil. anlatmayım sen izleyiver
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cold war tek alınır mı aga
Steamde olumsuz yorum cok mw 3e alırsam cold war alacagım.Steamın yorumlarına bu konuda guvenırım.Tesekkurler

Hepsine sahip biri olarak söylüyorum (cod bağımlısıyım ilk çıktığı gün alır geçerim) bu fiyatlara bile değmez single oyuncusuysanız eğer ben saatlerce multi oynayacağım diyorsanız cold war (alınır) ve mw3(mw2 aynısını ama mw2 oyuncu yok :( ) dışında oyuncu bulmanız bir tık zor olabilir bilginize.

ben hikaye için ve arada online takılırım diye alırım. 3 de bu iyi değil. anlatmayım sen izleyiver

cold war tek alınır mı aga
Online kısmı için dedim zaten hikaye için seçenek bile değil benim için

İ5 12400f 4060ım var ekstrem ayarlarda RT ultra da dlss kalite modunda 6,7gb Vram kullanıyor diğer uygulamalarda dahil

İ5 12400f 4060ım var ekstrem ayarlarda RT ultra da dlss kalite modunda 6,7gb Vram kullanıyor diğer uygulamalarda dahil
İntel Xess aç balanced yap ultra ayarlarda 60 üstü alırsın

Ben 100 fps alıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,384
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre