52 liraya çok güzel oyun bide rtx kartın varsa tadından yenmez , epicte bedava verilmişti bi kontrol et istersen ama yine de steamden alınırControl 52 TL, onerir misiniz alinir mi?
The Walking Dead: Telltale Starter Pack bunla The Walking Dead: The Telltale Definitive Series bunun arasındaki fark nedir?O kadar oyundan bunları almak istedim. Artık çok büyük indirim veya ilgim olmazsa oyun satın almam diye düşünüyorum. Epic den de 3 5 oyun alır xbox kütüphanesini kullanırım.
Alıntıyı görüntüle
Standart edition alman lazımdoom un 70 liralığında hikaye modu yok demi
Nisanda olsak neysede olmazya .Aaa vazgectik biz dolara gecmiyoruz şaka yaptık deseler yılın marketing hamlesi olmaz mi
tamamdır teşekkürlerStandart edition alman lazım
Definitive olan güncellenmiş tüm sezonaları içeriyor. Eski oyunu nostalji olsun diye alıyorum.The Walking Dead: Telltale Starter Pack bunla The Walking Dead: The Telltale Definitive Series bunun arasındaki fark nedir?
bende alıcaktım fakat stok bitmişDays gone alırken bu şekilde hata alıyorum. Diğer oyunlarda problem yok, sebebi nedir?
nerden aldın kanka bu oyunları hangi site ?Ne Alırsak Kar Seçtiklerinizin %80 Ni Aldım
Alıntıyı görüntüle