Neler Yeni

son güncellemeden sonra AMD sizde de sapıttı mı

hamzaersoy

80+ Bronze
Dandik bir psu.Önce psu değiştir.Ekran kartı değiştirmene gerek kalmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o kadar amd'ye laf attın sorun kullandığın güç kaynağında haberin yok.
benim sorunum elbette psu'da olabilir. ama bu amd'yi asla iyi bir ekran kartı üreticisi yapmaz. o kadar insanın problemi psu olabilir mi sence

Rx6700 kullanıyorum son sürüme geçmeye değer mi o fps arttıran özelik işe yarıyor mu düşük giriş geçikmesi kullanıyorum ama.
ben henüz deneyimlemedim ama her halükarda yeni bir özelliği denemek için üstünden 1 update daha geçmesini beklerim

Deepnise

80+
Şimdi amd ekran kartını hatasız kullanabilmek için sağlam bir psu mu gerekiyor illa :d Ciddiyseniz biraz komik durum.

hamzaersoy

80+ Bronze
Şimdi amd ekran kartını hatasız kullanabilmek için sağlam bir psu mu gerekiyor illa :d Ciddiyseniz biraz komik durum.
işte bunu izah edemiyorum. elbette sağlam bir psu aldığımda kasamın performansı artacaktır ama şu amd'nin kronikliği ile bunun ne alakası var

Deepnise

80+
işte bunu izah edemiyorum. elbette sağlam bir psu aldığımda kasamın performansı artacaktır ama şu amd'nin kronikliği ile bunun ne alakası var
Ben de 3060 ile c4 dedikleri rampage kullanıyorum, sıkıntı yapmadı hiç nedense. Cidden sizinki biraz ilginç bir sorun ya.

ConquerorXIV

80+ Gold

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
Öle bişimi varmış la everest psu ile 7500f rx6700 çift monitör ses sistemi kullanıyorum psu değiştirsem fps artarmı hocam 🤣🤣

ConquerorXIV

80+ Gold
benim sorunum elbette psu'da olabilir. ama bu amd'yi asla iyi bir ekran kartı üreticisi yapmaz. o kadar insanın problemi psu olabilir mi sence

ben henüz deneyimlemedim ama her halükarda yeni bir özelliği denemek için üstünden 1 update daha geçmesini beklerim
amd gpu larda genel olarak tüm parçların uyumluluğu ve kalitesi çok önemli oluyor ama yine de sorun çıkabiliyor

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
rx6600 üm var eski sürüm kullanıyordum sonrasında yeni sürüme güncelledim güncellemez olaydım cidden sürekli pıt diye ses çıkartım donup kalıyo pc oyuna giriyorum monitörü aç kapa yapmadan siyah ekranda kalıyo deliriyorum ya hani bir firma hiçmi kartlarında test etmeden yayınlar yeni driveri anlamıyorum işlemci konusunda çok başarılı ama ekran kartı konusunda bu şekildeki acemilikleri canımızı sıkıyo hisselerinin düşmesine şaşmamalı

ConquerorXIV

80+ Gold
Ben de 3060 ile c4 dedikleri rampage kullanıyorum, sıkıntı yapmadı hiç nedense. Cidden sizinki biraz ilginç bir sorun ya.
o zaman psu nuz yeni ve sistem tam yükde psu nun kapasitesini doldurmamış demektir sonuç olarak rampage ile 3060ı bile güvenip de kullanılmaz

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Öle bişimi varmış la everest psu ile 7500f rx6700 çift monitör ses sistemi kullanıyorum psu değiştirsem fps artarmı hocam 🤣🤣
sıkıntı o değil hocam özellikle rx580 li sistemlerde görüyorum amd nin kartları ciddi güç çekiyor eğer dandik bir psu nuz varsa tek kanaldan çok fazla watt veremiyor sonrasında işte takılma donma veya wattman gibi hatalar ile karşılaşabiliyorsunuz birçok amd ekran kartlı pc nin sorununu bu şekilde çözdüm amd ekran kartı kullanırken iyi bir psu kullanmak şart

psunun üstündeki 650w yazısı çokta önemli değil tek kanaldan kaç w verdiği önemli hocam umarım anlatabilmişimdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,607
Üyeler
161,099
Son üye
beratsezgin7234
Top Bottom