Semiramis41
80+ Bronze
Son sürümde benim pc sorunlu 6700xt
benim sorunum elbette psu'da olabilir. ama bu amd'yi asla iyi bir ekran kartı üreticisi yapmaz. o kadar insanın problemi psu olabilir mi senceDandik bir psu.Önce psu değiştir.Ekran kartı değiştirmene gerek kalmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
o kadar amd'ye laf attın sorun kullandığın güç kaynağında haberin yok.
ben henüz deneyimlemedim ama her halükarda yeni bir özelliği denemek için üstünden 1 update daha geçmesini beklerimRx6700 kullanıyorum son sürüme geçmeye değer mi o fps arttıran özelik işe yarıyor mu düşük giriş geçikmesi kullanıyorum ama.
işte bunu izah edemiyorum. elbette sağlam bir psu aldığımda kasamın performansı artacaktır ama şu amd'nin kronikliği ile bunun ne alakası varŞimdi amd ekran kartını hatasız kullanabilmek için sağlam bir psu mu gerekiyor illa :d Ciddiyseniz biraz komik durum.
Ben de 3060 ile c4 dedikleri rampage kullanıyorum, sıkıntı yapmadı hiç nedense. Cidden sizinki biraz ilginç bir sorun ya.işte bunu izah edemiyorum. elbette sağlam bir psu aldığımda kasamın performansı artacaktır ama şu amd'nin kronikliği ile bunun ne alakası var
Geçtiniz mi hocam aynı kart varRx6700 kullanıyorum son sürüme geçmeye değer mi o fps arttıran özelik işe yarıyor mu düşük giriş geçikmesi kullanıyorum ama.
Hayır geçmedimGeçtiniz mi hocam aynı kart var
berbat bir psuAlıntıyı görüntüle
yeterince kaliteli mi bilmiyorum
@JSezar neden güldünüz
Öle bişimi varmış la everest psu ile 7500f rx6700 çift monitör ses sistemi kullanıyorum psu değiştirsem fps artarmı hocamŞimdi amd ekran kartını hatasız kullanabilmek için sağlam bir psu mu gerekiyor illa :d Ciddiyseniz biraz komik durum.
amd gpu larda genel olarak tüm parçların uyumluluğu ve kalitesi çok önemli oluyor ama yine de sorun çıkabiliyorbenim sorunum elbette psu'da olabilir. ama bu amd'yi asla iyi bir ekran kartı üreticisi yapmaz. o kadar insanın problemi psu olabilir mi sence
ben henüz deneyimlemedim ama her halükarda yeni bir özelliği denemek için üstünden 1 update daha geçmesini beklerim
o zaman psu nuz yeni ve sistem tam yükde psu nun kapasitesini doldurmamış demektir sonuç olarak rampage ile 3060ı bile güvenip de kullanılmazBen de 3060 ile c4 dedikleri rampage kullanıyorum, sıkıntı yapmadı hiç nedense. Cidden sizinki biraz ilginç bir sorun ya.
sıkıntı o değil hocam özellikle rx580 li sistemlerde görüyorum amd nin kartları ciddi güç çekiyor eğer dandik bir psu nuz varsa tek kanaldan çok fazla watt veremiyor sonrasında işte takılma donma veya wattman gibi hatalar ile karşılaşabiliyorsunuz birçok amd ekran kartlı pc nin sorununu bu şekilde çözdüm amd ekran kartı kullanırken iyi bir psu kullanmak şartÖle bişimi varmış la everest psu ile 7500f rx6700 çift monitör ses sistemi kullanıyorum psu değiştirsem fps artarmı hocam