Yardım Son kablosuz mouse öneri konusu

ygtcntpl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
774
Arkadaşlar kardeşinize seri yardımcı olursanız sevinirim. İndirim bitmesine 1 saat kaldı.
Piyasada bulunan 400-500 tl en iyi kablosuz mouse hangisidir? Ona göre rival 3 kablosuz alacağım.
400-500 liraya varsa kablosuz kulaklık önerinizi bekliyorum.
300-400 liraya klavye önerinizi bekliyorum kablolu klavye ve sessiz olursa sevinirim. klavye önerisi gelmezse philips spk8614 alacağım.
teşekkürler :)
Post automatically merged:

up

corsair ironclawda önerebilirim size.
sessiz klavye istiyorsunuz. mekanik mi olsun membran mı?

Arkadaşlar kardeşinize seri yardımcı olursanız sevinirim. İndirim bitmesine 1 saat kaldı.
Piyasada bulunan 400-500 TL en iyi kablosuz mouse hangisidir? Ona göre rival 3 kablosuz alacağım.
400-500 liraya varsa kablosuz kulaklık önerinizi bekliyorum.
300-400 liraya klavye önerinizi bekliyorum kablolu klavye ve sessiz olursa sevinirim. klavye önerisi gelmezse philips spk8614 alacağım.
teşekkürler :)
rival 3 wireless kullanıyrum pili bana 2-3 gün dayanıyor 2 tane AAA takınca. şarjlı pil almanı tavsıye ederım mouse normal pili çabuk bitirmesi dışında 10/9 alır. 1 puanıda malzeme kalitesi plastik sensei tende vs doku daha güzel misal o sebepten kırdım

Monster Pusat K3 Pro ya da JD612 bakabilirsin.

rival 3 wireless kullanıyrum pili bana 2-3 gün dayanıyor 2 tane AAA takınca. şarjlı pil almanı tavsıye ederım mouse normal pili çabuk bitirmesi dışında 10/9 alır. 1 puanıda malzeme kalitesi plastik sensei tende vs doku daha güzel misal o sebepten kırdım
kulaklık kablosuz dıyorsanız furyx onerırım bende var fiyat performans iyidir.

blue swtich klavye alacağına membren almanı tavsıye ederım yada bütçeyi arttırım msi'ın beyaz switchli klavyesı var 500 lira cıvarında onu alman daha akıllıca olur

corsair ironclawda önerebilirim size.
sessiz klavye istiyorsunuz. mekanik mi olsun membran mı?
oyun için kullanılacak, siz hangisini daha uygun görürseniz. Ancak sessiz olsa iyi olur gece çat çut ses çıkmasın :) :D

cidden öyle mi ? başka mouse kullandıysanız önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler :)
Post automatically merged:

Markaya değil modele odaklanın. Önerdiğim ürünler gayet kaliteli.
öneriler için teşekkürler, uzun ömürlü ve kullanışlı olması önceliğim. 6-7 yıldır 200 liralık logitech'in küçük bir kablosuz mousesini kullanıyorum halen paşa paşa kullanılıyor :) ve ilk defa bu bütçeyle mouse alacağım için bir havası da olsun hani :D g305 sizce böyle mi ? pil ömrü de önemli. :)

Geri